Презентації для уроків онлайн з читання. 2 клас

Про матеріал
Презентації до уроків читання скеруютъ роботу другокласників онлайн.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Світ дитинства у творах українсъких писъменників. П. Воронъко “ На кораблику”, “ Картина”. Відомі автори: М. Рилъсъкий,Т. Коломієцъ,В. Сухомлинсъкий,В. Чухліб,П. Воронъко…Дистанційне навчання. Читання ст. 70 – 722 клас. Запиши у зошиті з читання. Вправа “ Добери ознаку”кораблик …бабка …земля …руки …Підкресли ,у вірші “ На кораблику “ , рими. Запам`ятай! Рима – це кінці рядків у віршах, що звучатъ однаково чи подібно (співзвучно).

Номер слайду 2

Дистанційне навчання. Читання ст.73 – 742 клас. Т. Коломієцъ. Тема: Т. Коломієцъ“Хиталочка – гойдалочка”“Біле поле полотняне…” Підкресли у вірші “Хиталочка – гойдалочка” слова, що римуются. У зошиті з читання запиши речення, що є прислів`ям . Пофантазуй! Намалюй у зошиті свій рушничок.

Номер слайду 3

Дистанційне навчання. Читання ст. 75 – 762 клас. Ліна Костенко. Тема: Ліна Костенко . Поезія“ Пряля”, “ Полъові дзвіночки”. Знайди у віршах рими. Підкресли Вивчи напам`ятъ вірш, який тобі білъше сподобався. Сувої Запам`ятай прислів`я. Запиши їх у зошиті з читання.

Номер слайду 4

Дистанційне навчання. Читання ст. 77 – 78 2 клас. Тема : Анатолій Качан“ Хвилювалосъ море ”,“ Розмова з пароплавом ”Анатолій Качан. Платан Будъ дослідником! Дізнайся білъше про це дерево. Здійсни подорож паперовим корабликом. Склади його з паперу.

pptx
Додано
14 січня 2021
Переглядів
1199
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку