Презентація - робот. Тема : " Робот Броніслав"

Про матеріал
Презентація про роботів,де їх застосовують,де ми їх бачимо. Матеріал для уроку дизайн та технології 1 клас. Тема: робот Броніслав. Альбом - Маленький трудівничок.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Штучний інтелект вдосконалюється і розвивається. Роботи задіяні в банківській сфері, медицині, промисловості. І навіть розваги зараз не обходяться без участі цих спритних помічників. З кожним роком вмілі механізми розширюють коло своїх можливостей, освоюючи все більшу кількість найрізноманітнішої роботи.

Номер слайду 2

Роботи на варті здоров'я людини. Зараз особливо активно йде впровадження цифрових помічників в хірургію.

Номер слайду 3

Космічні роботи . Простори Всесвіту досі практично не вивчені. Саме тому безкрає зоряне небо так притягує і розбурхує вчені уми. Однак жорсткі умови далеко не завжди дозволяють проводити дослідження живій людині. І тут на допомогу приходять спеціальні космороботи, які з легкістю працюють при високому рівні радіаційного випромінювання і екстремальних температурах.

Номер слайду 4

Високі технології для безпеки

Номер слайду 5

Інтелектуальна техніка на виробництві. Заводи, фабрики і підприємства різної спрямованості вже давно використовують працю і можливості сучасних роботів. В автоматичний режим переведені фарбування, укладання, зварювання та інші високоточні операції, що повторюються багато разів. Найчастіше такі механізми виконані у вигляді пристрою, схожого на людську руку. Промислові роботи оснащені рухомими осями і вважаються універсальними помічниками на виробництві.

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Повсякденне життя за участю роботів

pptx
Додано
3 листопада 2021
Переглядів
1252
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку