Презентація 4 клас "Чудернацькі інтонації Сходжу""

Про матеріал
Розробка уроку для дистанційного навчання , 4 клас, за програмою Рубеля. З відео матеріалами до уроку.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Індонезія

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Індонезія — країна Океанії та Південно-Східної Азії. Велику популярність отримали танці островів Ява і Балі, в яких переважає мова жестів. Найбільш яскраво національна музична традиція виражена в жанрі гамелана — народного інструментального оркестру, головну роль в якому грають самобутні ударні музичні інструменти: ксилофон гамбанг, металофон гендер, лежачі гонги бананг, барабани генданг.

Номер слайду 5

Дивимося яванський танець. Танець острова Яви

Номер слайду 6

Екзотичний танець острова Балі

Номер слайду 7

Прошу прослухати індонезійську народну пісню «Прогулянка з батьком». Під час виконання приспіву імітуйте ложками цокання копит.

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Розспівування: День. Ох, який чарівний день!Дібі – рібіДан, дібі, рібі, дан. Дібі – рібі, дан, дан.

Номер слайду 10

Вивчення нової пісні:«Сонячні вікна»Дзвоник останній шепче на вухо, що поміж нами буде розлука. Більше ніколи не повторити дні, що у школі початковій прожито. Приспів: Сонячні вікна в нашому класі скоро відвикнуть бачить всіх разом. І завмирає серце у грудях, що сюди не повернемося ми, ніколи в житті.2. Дзвоник щебече, піснею лл’ється, тільки від того сумно на серці. Роки дитинства не повернути, тільки ніколи нам не забути. Приспів: той же.3. Ми вже дорослі і ми звільняєм рідний наш клас для малих, що не знаєм. Вчителька перша, наша надійна, знаєм, що вивчите їх неодмінно!Приспів: Сонячні вікна в нашому класі скоро зустрінуть малечу, це значить. Що нове життя початкової школи, буде продовжено знову і знову, А ми ще прийдемо до вас і не раз!

Номер слайду 11

РЕФЛЕКСІЯ: Дайте відповіді на запитання

Номер слайду 12

pptx
Додано
9 квітня 2023
Переглядів
226
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку