Презентація "7 кольорів щастя"

Про матеріал
Мета: обговорити з учнями розуміння поняття «щастя»; вчити дітей приносити радість своїм батькам; поповнювати словниковий запас новими словами; розвивати вміння самому здійснювати свої бажання; виховувати бажання ввічливо висловлювати свої почуття свої почуття.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

7 кольорів щастя

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Можна у світі чимало зробити,Перетворити моря й океани здолати,Гору найвищу штурмом узяти,Можна пройти крізь пустелі і хащі,Тільки без мами не можна нізащо,Бо найдорожче стоїть за словами —«В світі усе починається з мами».

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Вітчизно наша, рідна Україно!Ти йдеш дорогою до щастя і весни. Тебе ми любимо так віддано і вірно,Маленькі й щирі дочки і сини. У нашім серці верби і калини,І рушники, що в квітах на стіні,І щирая любов до України Та колискові мамини пісні. Ти наша мати, рідна Україно!В твоїх садах щебечуть солов’ї. Для нас тир наймиліша і єдина, Бо ми маленькі паростки твої. 

Номер слайду 7

Третій

Номер слайду 8

Найсвітліша дорога в світі —Це дорога до знань, до школи. Пам’ятайте це, любі діти,Не забудьте цього ніколи!І, хоч вчитись нелегко буває,Та наука — завжди хороша. Кожна в світі людина знає,Що знання — це найлегша ноша!

Номер слайду 9

Четвертий

Номер слайду 10

Краса природи – справжнє диво. Все неповторне і живе. Де не поглянь, скрізь так красиво: По небу сонечко пливе, Навколо височіють гори, Між горами дзюрчить вода. А ліс зелений, наче море, І всюди казка ожива!

Номер слайду 11

П’ятий колір

Номер слайду 12

В житті усім потрібна дружба:І для розваг, і для журби, й для служби.Із другом легше в світі жити,Але й дружити треба вміти. Слід другові допомагати,В пригоді завжди захищати,Слід жарти друга розуміти. Й самому жартувати вміти. Коли ж якесь нерозуміння,Потрібно виявить терпіння. При сварці – швидше помиритись –Не варто з друзями сваритись.

Номер слайду 13

Шостий колір

Номер слайду 14

Мудрець сказав: живи, добро звершай Та нагород за це не вимагай. Лише в добро і вищу правду віра Людину відрізня від мавпи й звіра. Нехай ця істина стара: Людина починається з добра. Не залежить доброта від зросту,Не залежить доброта від віку. Доброта з роками не старіє, Доброта, як сонце, гріє.

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Мріє в житті кожна людина, Чи то вже дорослий, чи то ще дитина. В мрію свою вірить й плекає, Та чи здійсниться, вона ще не знає. Пройде певний час і мрія здійсниться, Попередній на зміну й інша насниться. І так все життя непомітно проходить, Доля наша очей з нас не зводить. Просимо долю, благаємо, плачем Ніяк свого щастя в житті не настачим. Не зупинимось вчасно, не скажемо досить, Душа вибагливо ще більше просить. Якщо ти живеш, то й мрія з тобою, З нею в житті йдеш твердою ходою. То ж мріймо стільки душа наша просить, Вона нам в майбутньому щастя приносить. 

Номер слайду 17

Номер слайду 18

« Що таке щастя?  Щастя – це вічна дорога земна, Щастя – це літо, зима і весна, Щастя – це сонце, злива і сніг, Щастя – це пісню ділити на всіх, Щастя – це віра в добро і любов, Щастя – це музика вільних дібров, Щастя – це друзі і рідний твій дім. Щастя – це світ, подарований всім. 

Номер слайду 19

pptx
Додано
11 вересня 2020
Переглядів
390
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку