Презентація "Абетка професій"

Про матеріал
Презентація пропонує перелік професій у алфавітному порядку. До кожної професії є малюнок і віршик. Дібрані вже відомі професії та професії, які нещодавно увійшли у наше життя.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Абетка професій. Макарова Оксана Дмитрівна

Номер слайду 2

Щоб у майбутньому професію мати,Треба, дитино, багато знати. Працюй на уроках сумлінно ти!Сміливо іди до своєї мети!

Номер слайду 3

Агроном Агроном працює в полі. Він багато знає. Розробляє сівозміни. Рослини захищає.

Номер слайду 4

Блогер. Людина, що є автором блогу. Завжди цікавий контент у нього. Класні пости з пустелі чи з моря. Розраховані на широку аудиторію.

Номер слайду 5

Візажист. Фахівець в області макіяжу. Коли він працює, ми “Вау!” кажемо. Це художник, який малює на тілі. Використовує для роботи різні стилі.

Номер слайду 6

Генетик. Його робоче місце в лабораторії. У нього гарний інтелект. Вивчає захворюваності історію. Шукає спадковості елемент.

Номер слайду 7

Дипломат Це професія унікальна, відповідальна. Представляємо інтереси своєї країни в іноземній державі. Щоб не лунали звуки канонади,Повинні плідно працювати дипломати.

Номер слайду 8

Еколог Чому висихають річки, гине риба?Чому тануть льодовиків глиби?Які чинники шкодять нашій матінці природі?Професія еколога стане у нагоді!

Номер слайду 9

Єгер Він керує полюванням.І тваринам кращий друг. Кожного звірятка знає. Фауна – його досуг.

Номер слайду 10

Жокей Пильно доглядає та обожнює коней. Професійний вершник і спортсмен жокей. Мчить верхи на коні сміливо. Керують ним любов і сила.

Номер слайду 11

Знахар Він чаклує і лікує. Звірів і птахів він чує. У нього досвід, знання і сила. У нетрадиційній медицині.

Номер слайду 12

Інтелектуал Творча особа, схильна до аналізу. Складне завдання вирішить відразу він. Ай-кꞌю високе має. Про все на світі знає!

Номер слайду 13

Коректор Перевіряє орфографію і пунктуацію. Має розумної людини репутацію. Його стихія – енциклопедії та словники. Виправляє у газетах, журналах, книжках помилки.

Номер слайду 14

Лікар Завжди спішить на допомогу. Рятує нам життя, лікує нас. Ми дякуємо лікарю і Богу,Що знов і знов дає на щастя шанс.

Номер слайду 15

Маклер Посередник між продавцем і покупцем. Біржі, договори, цінні папери. У цій сфері маклер є знавцем,Королем торгової імперії!

Номер слайду 16

Нотаріус Особа, уповноважена державою. Займається важливими справами. Договори, довіреності, копії документів. У його роботі багато важливих моментів.

Номер слайду 17

Офтальмолог Щоб гарно бачити зранку до ночі,Цей лікар піклується про наші очі. Якщо ви гірше бачити стали. Підбере вам лінзи або окуляри.

Номер слайду 18

Промоутер Промоутер або рекламіст До реклами має хист. Пропонує листівки і буклети. Запрошує спробувати на смак ковбаси, сири, паштети.

Номер слайду 19

Референт Розумний співробітник референт. Підготує доповідь в один момент. Проконсультує з певних питань. Має неабиякий рівень знань.

Номер слайду 20

Стюард Відповідає за безпеку пасажирів. Працює на водних і повітряних судах. Підтримує атмосферу спокою і миру. Літає по салону легко, як птах.

Номер слайду 21

Тренер Дружить із спортом та фізкультурою. Наполеглива і сильна натура. Приведе тебе до п´єдесталу,До нагород чудовий наставник.

Номер слайду 22

Фрилансер Фрилансер – вільний працівник,Підкорятися графіку він не звик. Сам собі шукає проєкти цікаві,Працює вдома за філіжанкою кави.

Номер слайду 23

Хедхантер Шукає цінних фахівців,Розумних креативних знавців. Переконує піти з фірми - конкурента. Це професія пошукового агента.

Номер слайду 24

На вибір професії у тебе ще є час. Можеш думати, мріяти, міркувати. Але повинен пам´ятати кожен з нас ,Головне - справжньою людиною стати!

pptx
Додано
9 липня 2022
Переглядів
1164
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку