Презентація "Аплікація "Морозиво-ріжок".

Про матеріал
Презентація до уроку Дизайн і технології "Морозиво-ріжок" 3 клас за підручником Я досліджую світ: частина 1. Автори: І. Жаркова, Л. Мечник, Л. Роговська, Л. Пономарьова, О. Антонов. Можна використати як один із варіантів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Аплікація «Морозиво-ріжок»Підготувала вчитель початкових класів Маслова Л. Г.

Номер слайду 2

Моро́зиво — заморожений десерт, що виробляють переважно з молока, вершків, масла, цукру з додаванням смакових та запахових речовин, туди ще добавляють різні фрукти та ягоди. Морозиво може бути також фруктовим (на основі соку і м'якоті фруктів і ягід). Таке морозиво називають «сорбет».

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Ескімо́ — вершкове морозиво на паличці, вкрите шоколадною глазур'ю. Винайдено в першій половині 1920-х років. Ріжок. У креманціПломбі́р (від французького міста Пломб'єр-ле-Бен) — французьке вершкове морозиво, виготовлене з цільного молока або вершків з підвищеною кількістю яєць, ароматичними та смаковими добавками

Номер слайду 5

Для аплікації вам знадобляться: Паперові форми для кексів. Світлий матовий картон або цупкий папір (для фону). Світло-коричневий папір. Темно-коричнева фарба, жовта, голуба. Пластикова виделка. Планшетка/папір/паперова тарілка (як ємність для фарби). Будь-які прикраси (пайєтки, блискітки, конфетті, намистини, кольорові дрібні папірці та ін..).

Номер слайду 6

Послідовність виконання: Для початку виріжте трикутник (форма конусу морозива) зі світло-коричневого паперу. Нанесіть невелику кількість темно-коричневої фарби на невелику паперову тарілку чи планшетку і опустіть пластикову виделку до неї. Зробіть лінії в обох напрямках, щоб зімітувати малюнок на конусі морозива. Відкладіть його в сторону до повного висихання.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

2. Наклейте конус на блакитний картон. На вершину конуса прикріпіть завчасно розрівняну паперову формочку для кексу. Використовуйте одну чи дві форми (за бажанням).

Номер слайду 9

3. Приклейте будь-які прикраси, які ви хочете на свої кульки морозива, щоб зробити їх «смачними» й «ароматними». Аплікація готова. 

Номер слайду 10

УСПІХІВ!

pptx
Пов’язані теми
Трудове навчання, 3 клас, Презентації
НУШ
Додано
23 червня 2023
Переглядів
921
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку