Моро́зиво — заморожений десерт, що виробляють переважно з молока, вершків, масла, цукру з додаванням смакових та запахових речовин, туди ще добавляють різні фрукти та ягоди. Морозиво може бути також фруктовим (на основі соку і м'якоті фруктів і ягід). Таке морозиво називають «сорбет».
Ескімо́ — вершкове морозиво на паличці, вкрите шоколадною глазур'ю. Винайдено в першій половині 1920-х років. Ріжок. У креманціПломбі́р (від французького міста Пломб'єр-ле-Бен) — французьке вершкове морозиво, виготовлене з цільного молока або вершків з підвищеною кількістю яєць, ароматичними та смаковими добавками
Для аплікації вам знадобляться: Паперові форми для кексів. Світлий матовий картон або цупкий папір (для фону). Світло-коричневий папір. Темно-коричнева фарба, жовта, голуба. Пластикова виделка. Планшетка/папір/паперова тарілка (як ємність для фарби). Будь-які прикраси (пайєтки, блискітки, конфетті, намистини, кольорові дрібні папірці та ін..).
Послідовність виконання: Для початку виріжте трикутник (форма конусу морозива) зі світло-коричневого паперу. Нанесіть невелику кількість темно-коричневої фарби на невелику паперову тарілку чи планшетку і опустіть пластикову виделку до неї. Зробіть лінії в обох напрямках, щоб зімітувати малюнок на конусі морозива. Відкладіть його в сторону до повного висихання.