Презентація "Безпечне користування Інтернетом"

Про матеріал
У презентації розглянуто що таке інтернет , що таке день безпечного інтернету, наведені основні загрози В інтернеті, переваги та недоліки користування інтернетом а також поради батькам та правила та поради для учнів безпечного користування інтернетом, а також вікторина як правильно користуватись інтернетом.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Безпечний інтернет. Підготувала Вчитель інформатики. Шавало Мар’яна Сергіївна

Номер слайду 2

Інтернет – це всесвітня комп’ютерна мережа, що об’єднує різні мережі та окремі комп’ютери

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Вікторина Позначте, про що треба дбати під час пошуку даних в інтернеті.ро захист особистих даних;Про захист від ураження електричним струмом;Про захист від шкідливих програм; Про захист від загрозливого змісту.2. Позначте запитання, відповіді на які не можна давати в Інтернеті. Ваші інтереси та захоплення;Ваші улюблені місця погулянки;Час, коли ваші батьки йдуть на роботу;Ваш улюблений предмет;Які коштовні речі є у вашому домі;Які книжки ви читаєте;Ваша домашня адреса.3. У інтернеті час летить швидко. Саме тому. Користуйся інтернетом і радій;Обмежуй час проведений в мережі;Не слідкуй за часом, щоб не засмучуватись.

Номер слайду 8

4. Чи можна здійснювати операції через мережу Інтернет без нагляду дорослих?Так;Ні;Вагаюсь відповісти5. Чи можна погоджуватись на зустріч з знайомими по Інтернету?Так;Ні;Можливо6. Чи треба вважати все, що в Інтернеті чи про що читають – є правдою?Так;Ні;Кожному по-своєму.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Дякую за увагу

pptx
Додано
8 лютого 2022
Переглядів
465
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку