ПРЕЗЕНТАЦІЯ "БУРІННЯ ОТВОРІВ ПІД ДЮБЕЛІ. ЗАБИВАННЯ РОЗПІРНОГО ЕЛЕМЕНТА (ШТИФТА) ДО УПОРУ."

Про матеріал
Презентація розкриває зміст уроку, за допомогою презентації учні краще засвоюють новий матеріал. Вивчення новітніх сучасних матеріалів та їх технології виконання.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема програми: Механічне кріплення плит утеплювача дюбелями. Тема уроку: Буріння отворів під дюбелі. Установлення дюбелів в отвори. Забивання розпірного елемента (штифта) до упору.

Номер слайду 2

Мета уроку:навчальна: засвоїти знання, уміння і навички при бурінні отворів під дюбелі, очищенні від пилу, що утворюється при бурінні, установленні дюбелів у в отвори, вгвинчуванні кріпильного стержня, забиванні розпірного елемента (штифта) до упору. розвивальна: розвивати в учнів раціональне мислення, увагу, спостережливість, вміння та навички. виховна: виховувати творче ставлення до трудового процесу, охайність в роботі, бережливе ставлення до інструменту та матеріалу.

Номер слайду 3

Коли можна розпочинати шліфувати плити утеплювача?а) через 2-3 дні залежно від температури та вологості повітря; +б) через 1 год.;в) через день. Актуалізація знань

Номер слайду 4

2. Яким інструментом шліфуємо плити? а) плити шліфуємо болгаркою; б) плити шліфуємо дерев’яним бруском з наждачним папером або теркою; + в) плити шліфуємо шліфувальною машиною.

Номер слайду 5

3. Як вибираємо терку?а) необхідно щоб площина під рукою була рівною; б) терка має бути зручною;в) немає значення.

Номер слайду 6

4. Чи необхідно шліфувати усю поверхню?а) лише нерівності та стики між плитами; б) усю поверхню;в) частково.

Номер слайду 7

5. Звідки розпочинаємо шліфування?а) зверху;б) знизу;в) з зручної нам сторони;

Номер слайду 8

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}Інструменти та матеріали. Дюбель. Молоток. Перфоратор

Номер слайду 9

{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№ п/п. НазваопераціїПрийомвиконанняІнструмент. Змістроботи1. Буріння отворів під дюбелі електродриля(перфоратора). Електродриль, перфоратор. За допомогою електродриля (перфоратора) в залежності від матеріалу поверхні просвердлюємо отвір2. Установлення дюбелів у отвори. Молоток. Вставляємо дюбель в отвір за допомогою молотком забиваємо3. Забивання розпірного елемента (штифта) до упору. Молоток. Вставляємо розпірний елемент (штиф) та забиваємо молотком4. Втопленнякапелюшка на 1мм. Молоток. Втоплення капелюшка на 1 ммІнструкційно-технологічна карта. Тема уроку: Буріння отворів під дюбелі. Установлення дюбелів у отвори.. Забивання розпірного елемента (штифта) до упору

Номер слайду 10

Закріплення нового матеріалу1. Який спосіб свердлення отворів використовуємо при цегляній основі стіни?2. Яких правил безпеки необхідно дотримуватися під час роботи з електроінструментом?3. При якій поверхні основи мінімальна глибина отворів буде 90 мм?

Номер слайду 11

4. Який повинен бути отвір дюбеля? 5. При кріпленні плит до поверхні дюбелі мають виступати над поверхнею чи бути втопленими?

pptx
Додано
27 грудня 2019
Переглядів
412
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку