Презентація"Чарівна Франція. Створення композиції . Центральна вулиця мого селища"

Про матеріал
Мультимедійний супровід до уроку образотворчого мистецтва 4 клас НУШ за альбомом-посібником "Чарівний пензлик" А.Бровченко,Н.Копитіна, 4 клас ."Чарівна Франція. Створення композиції . Центральна вулиця мого селища"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Чарівна Франція. Бульвари Парижу. Лінійна та повітряна перспективи. Створення композиції “Центральна вулиця мого селища”Вчитель Ісай А.І.

Номер слайду 2

Знову день почався, діти,Всі зібрались на урок. Тож пора нам поспішити —Кличе в подорож дзвінок. Сьогодні в нас урок звичайний,Та вчить багато нас чому. Хай буде він для нас повчальний!За це подякуєм йому!Вчитель Ісай А.І.

Номер слайду 3

Франція

Номер слайду 4

Що ви знаєте про Францію?Чи відвідували ви цю країну?

Номер слайду 5

Ейфелева башта

Номер слайду 6

Бульвар Монмартр. Вон Гог(бульвар-широка вулиця з насадженнями з обох боків або алея з деревами посередині широкої вулиці, зазвичай обладнана лавочками для відпочинку..

Номер слайду 7

Бульвар Кліші. Ван Гог.

Номер слайду 8

Щоб намалювати вулицю, художники застосовують лінійну перспективу: з віддаленням до горизонту звужують ширину дороги, зменшують видимі розміри будинків.

Номер слайду 9

А також використовують повітряну перспективу: нечітко та у холодних відтінках кольорів зображають далечінь.

Номер слайду 10

Ближні предмети сприймаються різнобарвними, а з віддаленнням кольори узагальнюються. Їх забарвлення набуває холодних відтінків. Повітряна перспектива передає вплив товщі повітря на зміну чіткості й кольорів предметів залежно від їх розташування в просторі.

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Послідовність виконання завдання1. Проведи лінію горизонту, визнач на ній місце розташування точки сходження.2. Відносно точки зходження зобрази вулицю з поділом на проїжджу частину та тротуар.3. “Зведи” будинки по обидва боки вулиці.

Номер слайду 13

Все зрозуміло. Було важко. Нічого не зрозуміло

Номер слайду 14

Використані джерелаhttps://bookwoed.blogspot.com/2017/11/blog-post_15.htmlhttps://tochka.net/ua/tags/den-uchitelya-shutochnye-stsenki/http://rebus1.com/ua/index.php?item=rebus_generator&enter=1https://www.google.com/search?qhttps://www.google.com/url?sa=i&url=https%3 A%2 F%2 Fnaurok.com.ua%2 Fprezentaciya-fizkulthvilinki-v-pochatkoviy-shkoli-19115.html&psig=AOv. Vaw0a. SRi7_v-t. QEVVn. Sw. QOXIr&ust=1666203054397000&source=images&cd=vfe&ved=0 CAMQj. B1q. Fwo. TCPCU6 Zmw6vo. CFQAAAAAd. AAAAABAE

pptx
Додано
19 жовтня 2022
Переглядів
1122
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку