Презентація "Чи цінуєте Ви своє здоров'я"

Про матеріал

До Вашої уваги презентація для виявлення стану відношення учнів до власного здоров'я. Презентацію можна використовувати як на уроках фізичної культури, так і під час проведення позаурочних заходів, виховних годин.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Оцінювання результатів: Кожна відповідь А — 4 бали, Б — 2, В — 0.

Номер слайду 3

Як відомо, правильний режим харчування - це ситний сніданок, обід із трьох страв, полуденок і скромна вечеря. А який режим харчування у Вас? А) саме такий, до того ж Ви їсте багато овочів і фруктів; Б) іноді буває, що Ви обходитесь без сніданку або обіду; В) Ви взагалі не дотримуєтеся ніякого режиму.

Номер слайду 4

2. Чи п'єте Ви каву? А) дуже рідко; Б) п'ю, але не більше 1 чашки в день; В) не можете обійтися без кави, п'єте її дуже багато.

Номер слайду 5

3. Чи регулярно Ви робите зарядку? А) так; Б) не завжди вдається себе примусити; В) ні.

Номер слайду 6

4. Чи досягаєте Ви задоволення від навчання? А) так; Б) у цілому навчання мене задовольняє; В) навчаюся без особливого натхнення.

Номер слайду 7

5. Чи маєте ви звичку приймати ліки? А) ні; Б) лише за гострої необхідності; В) так, приймаю майже кожного дня.

Номер слайду 8

6. Чи страждаєте Ви на яке-небудь хронічне захворювання? А) ні; Б) важко відповісти; В) так.

Номер слайду 9

7. Чи використовуєте Ви хоча б один вихідний день для фізичної роботи, занять спортом, туризмом? А) так, інколи навіть два дні; Б) так, але лише тоді, коли є можливість; В) ні, краще подивитеся телевізор, пограєте на комп'ютері.

Номер слайду 10

8. Як Ви проводите канікули (відпустку)? А) активно займаєтеся спортом; Б) у веселій кампанії; В) це завжди проблема.

Номер слайду 11

9. Чи палите Ви? А) ні; Б) так, але рідко; В) так, постійно.

Номер слайду 12

10. Чи є щось, що постійно Вас дратує чи у школі (на роботі), чи вдома? А) ні; Б) так, але намагаєтеся уникнути цього; В) так.

Номер слайду 13

11. Чи є у вас відчуття гумору? А) друзі кажуть, що є; Б) ви цінуєте людей, у яких воно є, і Вам приємно бути з ними; В) ні.

Номер слайду 14

Оцінювання результатів: 30-44 балів - Ви цінуєте своє здоров'я. Так тримати! 15-29 - Ви не відмовляєтеся від задоволень, які роблять Ваше життя різноманітним, але подумайте, чи не будуть мати деякі ваші звички з роками негативні наслідки для здоров'я? 0-14 - Ви занадто легковажно відноситеся до свого здоров'я, а воно залежить у першу чергу від Вас!

ppt
Додано
4 жовтня 2018
Переглядів
591
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку