Презентація "Чохли до мобільного телефону та їх види"

Про матеріал

Презентація до заняття з теми "Чохоли до мобільного телефону та їх види" містить теоретичний матеріал про історію створення мобільного телефона, еволюцію розвитку чохла до нього та знайомить з призначенням даного виробу. Презентація до заняття допомагає наочніше продемонструвати фото зразків з яких виготовляють чохли до гаджетів та моделі-аналоги чохлів виготовлених власними руками.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Презентацію підготувала вчитель трудового навчання Опорного закладу «Решетилівський ліцей імені І. Л. Олійника» Золотарьова Ольга Олександрівна. Чохли до мобільного телефону та їх види.

Номер слайду 2

«Батьком» першого мобільного телефона був син українських емігрантів. Мартін Купер – син українських емігрантів, який винайшов мобільний телефон. Переїхавши у Штати з маленького містечка під Києвом, ті намагались зацікавити сина інженерією з самого малечку. Мартін не протестував і згодом без жодних проблем отримав диплом магістра Іллінойського інституту технологій. У 1954 році йому вдалося влаштуватись у компанію Motorola. 3 квітня 1973 року, взявши свій мобільний, Купер вийшов у центр Манхетена, запросивши при цьому журналістів та фотографів. Це була перша мобільна телефонна розмова. Вона увійшла в історію. 

Номер слайду 3

Евалюція розвитку чохла для мобільного телефону. Чохли для мобільних телефонів «прийшли» до нас з Швеції та Фінляндії.Їх виникнення пов’язане з цікавою історією. Хеіккі Лескелао поспішав на автобус. Його мобільний телефон впав на мокрий асфальт. У цю мить Хеіккі прийшла думка, що повинен бути якийсь спосіб захисту телефону від несприятливих умов та пошкоджень. Повернувшись додому, Х. Лескелао помістив свій телефон у футляр від окулярів, в якому прокрутив отвір для антени. У тому ж 1996 році була заснована компанія «Moduleo Oy», де наш герой продовжив розвивати цю ідею.

Номер слайду 4

Фактично у 1998 році розпочалася основна робота над виготовленням першої моделі чохла. Перших чохол був звичайним футляром, в який вкладали телефон. Пізніше спеціалісти удосконалили аксесуари для телефонів, щоб вони допомагали зберегти його від ударів, води, піску та ін. Головне досягнення – виготовлення чохла з якого можна було не виймаючи телефон розмовляти . На український ринок мобільні телефони почали поступати приблизно у 1998році. Компанія «Wester Gold» випускала аксесуари моди для мобільних телефонів.

Номер слайду 5

Призначення чохла для мобільного телефона. Отже, найголовніше призначення чохла для мобільного телефону – це захист від відколів, потертостей, ударів, вологи і попадання пилу. Але є і додаткові функції, які також мають важливе значення. Декор. Зараз купують чохли, щоб прикрасити свій гаджет: сьогодні продається велика кількість виробів з нанесеною вишивкою, різними принтами, візерунками зі страз і т.п. Ергономічність. Більшість моделей чохлів мають наявність додаткових функцій, а саме, його можна використовувати в якості підставки під телефон, можуть бути присутніми додаткові відділи, щоб зберігати сім-карту і інші необхідні дрібниці. Безпека. При русі може призвести до пошкодження. Щоб цього уникнути, можна використовувати бампер або спеціальні накладки.

Номер слайду 6

Матеріали з яких виготовляють чохли до мобільних телефонів. Шкіра (штучна або натуральна). Пластик. Силікон. Метал. Тканина. Дерево.

Номер слайду 7

Види чохлів виготовлені власними руками

Номер слайду 8

Чохли до телефону виготовленні з джинсової тканини

Номер слайду 9

Дякую за увагу

pptx
Додано
23 березня 2022
Переглядів
2314
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку