Презентація "Чому майбутнє за електромобілями"

Про матеріал
Розробка презентації до уроку "Чому майбутнє за електромобілями" з курсу "Пізнаємо природу" відповідно до модельної навчальної програми «Пізнаємо природу» 5-6 класи (інтегрований курс) для закладів загальної середньої освіти (авт.Біда Д.Д., Гільберг Т.Г., Колісник Я.І.)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Майбутнє за електромобілями«Пізнаємо природу» 6 клас за підручником Т. Гільберг

Номер слайду 2

Ене́ргія. Ене́ргія — це здатність тіла виконувати роботу. Енергія не виникає ні з чого і нікуди не зникає, вона може тільки переходити з одного стану в інший.

Номер слайду 3

Маркування побутової техніки. Енергетична етикетка

Номер слайду 4

Типи енергетичних станцій

Номер слайду 5

Чи хотів/-ла би ти мати електромобіль?Електромобіль — автомобіль, що приводиться в рух одним або декількома електродвигунами з живленням від акумуляторів (BEV).

Номер слайду 6

Обираємо разом Переваги електромобіля. Відсутність шкідливих викидів. Нижчі витрати на експлуатацію та технічне обслуговування автомобіля. Простота конструкції і керування, висока надійність та довговічність екіпажної частини (до 20—25 років) порівняно зі звичайним автомобілем. Тиха робота. Можливість підзаряджання від побутової електричної мережі (розетки), але такий спосіб у 5—10 разів довший (триває близько 6 годин), ніж від особливого потужного зарядного пристрою. Недоліки електромобіля. Перешкодою є виробництво та утилізація акумуляторів, які часто містять отруйні компоненти (наприклад, свинець)

Номер слайду 7

Домашнє завдання Опрацювати матеріал параграфу 13 Завдання «Клуб знавців природи» сторінка 56

pptx
Додано
16 жовтня 2023
Переглядів
449
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку