Презентація "Чому варто вивчати німецьку мову?"

Про матеріал

. Німецька сьогодні дуже поширена у всьому світі. Вона визнана офіційною не тільки у Німеччині, але і в інших європейських країнах. На ный говорять, наприклад, в Австрії та Бельгії. Вона є рідною мовою в багатьох областях північної Італії, в східній Франції, Румунії. Тому знання німецької мови - це можливість спілкування зі 100 мільйонами людей у всьому світі.

2. Вивчення німецької як другої мови також дуже популярне. Це третя найбільш часто вивчаєма мова в світі. Її вивчають майже в ста країнах світу мільйони людей.

3. Навчання німецької мови не таке складне, як може здатися. Якщо хтось скаже вам, що німецька складна, не вірте. Важливо знайти свій спосіб вивчення мови і свого викладача. Тоді навчання німецької мови стане для вас приємним проведенням часу. Ви здивуєтеся, але ви тепер знаєте досить багато німецьких слів: Professor, Wunderkind, Buchhalter і так далі.

4. Знання німецької мови вкрай важливо для вчених і дослідників. У Німеччині величезна кількість престижних навчальних закладів і дослідницьких інститутів. Тут робиться маса наукових відкриттів і винаходів.

5. У бізнесі знання німецької мови теж дуже цінується. Хоча б тому, що ВНЗ Німеччини сьогодні знаходяться на третьому місці в світі після США і Японії. В Україні також безліч ділових контактів з німецькими компаніями.

6. Більше десяти відсотків усіх книг сьогодні виходять німецькою. А це означає, що знання німецької - ваш доступ у світ літератури. Погодьтеся, знати рідну мову Шиллера, Кафки і братів Грімм - безцінно.

7. Сьогодні навчання німецької мови будується по-новому. За досить швидкий термін можна досягти значних результатів. Тому навіть якщо у вас є всього пара тижнів, почніть вивчати німецьку. І незабаром ви зможете підтримати бесіду з носієм мови і переконайтеся в тому, що твердження "німецька складна" не має під собою підстав.

8. Німецька - рідна мова багатьох діячів культури і науки. Вивчаючи цю мову ви познайомитеся з багатим культурним спадком цієї країни, з німецькими мислителями, письменниками і музикантами.

9. Подорожі - ось одна з причин почати вивчення німецької прямо зараз. Ви зможете безперешкодно спілкуватися з жителями багатьох німецькомовних країн. Подивитися визначні пам'ятки, послухати німецьку музику, спробувати німецьку кухню - і все це завдяки знанню німецької. Саме подорожі допоможуть вам зрозуміти, що німецька складна лише на самому початку шляху. А подолавши мовний бар'єр, ви будете із задоволенням вдосконалюватися у вивченні цієї мови.

10. Завдяки німецькому ви зможете побудувати відмінну кар'єру. Знання німецької дуже важливе в багатьох професійних областях. Це і туризм, і готельний бізнес, і видавнича справа, комерція, медицина і політика.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

«Чому варто вивчати німецьку мову?»

Номер слайду 2

Німеччина. Австрія. Ліхтенштейн. Люксембург. Швейцарія. Deutschland. Lichtensteindie Schweiz. LuxemburgÖsterreich

Номер слайду 3

Berlin. Bern. Wien. Vaduz. Luxemburg. Deutschlanddie SchweizÖsterreich. Lichtenstein. Luxemburg

Номер слайду 4

DeutschlandÖsterreich. Die Schweiz. Luxemburg. Lichtenstein

Номер слайду 5

BERLINWIENBERNLUXEMBURGVADUZ

Номер слайду 6

Гімн Німеччини. Гімн АвстріїГімн ШвейцаріїГімн Люксембургу. Гімн Ліхтенштейну

pptx
Додано
1 квітня 2018
Переглядів
2285
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку