Презентація "Цінності кохання"

Про матеріал
Презентацію можна використати під час виховних заходів та на уроках громадянської освіти.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Цінності кохання. Підготувала Мамчур Людмила

Номер слайду 2

Що ж таке кохання?Від людей різного віку, статі можна почути різні думки на цю тему. Кохання – це енергія, яка рухає життям. Кохання – це єдине почуття, що не залежить ні від чого. Кохання – це основа світу. Кохання – це основа життя. Коли кохаєш, тільки цим і живеш. Кохання – це таємнича формула щасливих сімейних стосунків на все життя. В основі цього почуття симпатія і закоханість, що з часом виростають до тривалого сильного кохання.

Номер слайду 3

Загальні погляди на життя, схожий світогляд та особисті цінності людини сприяють міцності почуттів. Тому так важливо шукати людину з таким ж цінностями – ставленням до сім’ї, до виховання, дружби, до роботи і тощо для створення довготривалих стосунків, сповнених любові.

Номер слайду 4

Кохання… Воно для кожного своє, воно настільки різне й щоразу неповторне, що йому не можна дати чіткого визначення… Кохання – це те, що допомагає; це те, що змушує страждати; це те, що дарує неповторне й ні з чим непорівнянне щастя… І часто не можна сказати що це за щастя, від чого, чому й звідки воно узялося… Просто добре, тепло й радісно на душі й тобі більше нічого не треба й ти абсолютно щаслива… Просто щаслива… Часом без нього не можна й воно потрібно тобі як повітря, а іноді ти хочеш, щоб воно пішло й ніколи більше не поверталось, тому що той біль, який кохання може заподіяти нестерпний, але ти нічого не можеш із собою зробити й готова страждати заради тих нехай навіть і не хвилин, а секунд блаженства й щастя, що зазнаєш побачивши або згадавши образ коханої людини…

Номер слайду 5

У такі моменти не почуваєш нічого абсолютно, ти начебто зливаєшся воєдино із чимсь неземним, ніжним, ласкавим і неповторно гарним… Ти вже не людина, а щось інше, щось непояснене переповняє твоє тіло, твою душу… І щоб не трапилося, але всі пережиті тобою страждання коштують цієї миті щастя й млості… І ти дякуєш Богу за те, що він дозволив зазнати тобі це неземне почуття…

Номер слайду 6

Кохання проявляється:– у вчинках;– у діях. Кохання будується на трьох дуже важливих факторах:– на довірі;– на взаєморозумінні;– на повазі. Коли ти закохана, у душі – весна, хочеться посміхатися. Кохання – це коли ти готова дарувати все саме прекрасне, не вимагаючи нічого на заміну; ти радуєшся за цю людину, коли бачиш її щасливою. Кохання не терпить користі, зла, жадібності, ненависті. Кохання – це ніжне, сильне, світле почуття, на яке здатна кожна людина. Кохання допомагає вижити людині в будь-яких ситуаціях, у будь-яких життєвих колізіях, подолати будь які труднощі.

Номер слайду 7

Кохання воно як багаття, багаття, яке треба підтримувати, і це праця двох. І якщо про це забути або не знати рано або пізно кохання пройде. Кохання – це праця, це набір дій, які люди роблять щодня, стосовно тих, кого люблять, для того, щоб зробити їм приємне. Кохання – це рішення, яке людина приймає один раз і на завжди. Рішення бути завжди поруч, підтримувати, піклуватися, захищати й допомагати, не залежно від того, що може відбутися із цією людиною на протязі життя (хвороба, старість, інвалідність і так далі). Якщо кохання міцне і справжнє, то пережити розставання можна, зміцнивши цим відносини. Але кохання часом буває миттєвим спалахом, що при такій перешкоді потихеньку вгасає. Тоді наслідки – біль, сльози, розчарування, недовіра й небажання продовжувати жити або щось міняти.

Номер слайду 8

Кохання – це прекрасно!Кохання і є все життя. Якщо ти вмієш кохати хоч якось, ти повноцінна людина. Кохайте, як тільки можете, всім серцем. Кохання розфарбує ваше життя в яскраві тони. Кохання – це хоч і невічне, але тривале, саме головне, важливе для кожної людини почуття. Даруйте своє кохання. Закохуйтесь й будьте коханими!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Байда Наталія Вікторівна
    Ви молодець! Дуже натхненно. Дякую!
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
5 березня 2021
Переглядів
2833
Оцінка розробки
5.0 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку