Презентація "День плюшевого ведмедика"

Про матеріал
День плюшевого ведмедика (День ведмедика Тедді, англ. Teddy Bear Day) в США, Великій Британії, скандинавських країнах святкують 9 вересня
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ДЕНЬПЛЮШЕВОГОВЕДМЕДИКА

Номер слайду 2

Плюшевий ведмедик - це улюблена іграшка багатьох дорослих і дітей, справжня класика, що завоювала популярність у всьому світі. У багатьох у дитинстві був хоча б маленький іграшковий ведмідь, і в нього обов'язково було ім'я.

Номер слайду 3

З'явившись кілька десятків років тому, сьогодні ця іграшка продовжує завойовувати серця людей. Розберемось: звідки з'явилися плюшеві ведмедики, як вони стали популярними в усьому світі та за що їх люблять діти й дорослі?

Номер слайду 4

Історія плюшевого ведмедикаІснують різні версії історії про плюшевих ведмедиків. Оскільки іграшка популярна на всіх континентах, складно сказати, де її батьківщина і коли точно з'явилися перші ведмежата з м'якого плюшу. Ми розповімо про найпопулярніші теорії появи іграшки у світі:

Номер слайду 5

Американська історія появи плюшевих ведмедиків. За однією з версій іграшка була вперше створена в США. Ця історія про плюшевого ведмедя неможлива без 26-го президента Теодора Рузвельта. Існує легенда, що, вирушивши на полювання, чоловік відмовився стріляти в прив'язану ведмедицю. Ця подія швидко стала популярною, історії про ведмедика, якого врятував президент (він наказав відв'язати тварину) швидко розлетілися по всій країні. І дизайнери миттю придумали іграшку, назвавши її на честь президента - ведмедик Тедді.

Номер слайду 6

Європейська історія виникнення плюшевого ведмедя. Існує також версія, що м'які ведмедики вперше з'явилися в Німеччині. Німецька швачка, яка страждала на важке захворювання, була прикута до ліжка, і вирішила створювати м'які іграшки, щоб порадувати дітей. Її племінник, будучи художником, зауважив, який милий вигляд мають живі ведмеді, що грають між собою. Він допоміг трохи опрацювати дизайн, так і з'явилися перші плюшеві ведмедики, історія яких починається наприкінці 19 століття.

Номер слайду 7

Плюшеві ведмедики: факти про іграшку. Після того, як з'явився плюшевий ведмідь, багато дітей стали вибирати для себе цю іграшку. Чому? Психологи стверджують, що дизайн м'якого ведмедика викликає добрі емоції. Попри те, що виріб має багато схожості зі справжнім ведмедем, він не лякає дітей. Передусім через добрий вираз мордочки та м'яку шерсть.

Номер слайду 8

Плюшеві ведмедики: факти про іграшку. Хто такі плюшеві ведмедики сьогодні? Іграшка представлена в різних розмірах: від компактних 50-60 см до величезних триметрових створінь. Ними зазвичай прикрашають вітрини, просторі приміщення і фотозони.

Номер слайду 9

Плюшеві ведмедики: факти про іграшку. Чому м'які іграшки називають плюшевими? Усе через матеріал, з якого відшиваються вироби. Ведмедики виготовляються з м'якого приємного на дотик плюшу з довгим ворсом, який хочеться постійно гладити. Це робить їх більш милими, викликає приємні емоції та спогади про дитинство у вже дорослих людей.

Номер слайду 10

Плюшеві ведмедики: факти про іграшку. За дизайном це може бути як популярний Teddy Bear, так і інші варіації. Колір шубки також варіюється: від природного і до яскравого фіолетового, червоного, рожевого тощо. Такий широкий асортимент іграшок - одна з причин, чому ведмідь плюшевий такий популярний.

Номер слайду 11

Тепер ви знаєте, як з'явився плюшевий ведмідь, цікаві факти про нього і причини популярності іграшки у світі. М'які вироби сьогодні дарують дітям і дорослим з приводу і без. Ведмедики викликають приємні емоції та розчулення. Діти люблять інтегрувати їх в ігри та брати з собою перед сном, у поїздки. А дорослі часто колекціонують величезних ведмедів з плюшу і декорують ними простір.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

МАЛЮЄМОПЛЮШЕВОГОВЕДМЕДИКА

Номер слайду 14

Номер слайду 15

https://bigmishki.com.ua/uk/2023/08/16/plyushevij-vedmedik-hto-tse-istoriya-viniknennya-tsikavi-fakti/ВИКОРИСТАНІ ДЖЕРЕЛА:https://www.youtube.com/watch?v=2 EQna. RLi. LPMhttps://www.youtube.com/watch?v=Nor. J5 OKl. LY4

pptx
Додано
9 вересня
Переглядів
200
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку