Презентація "день яскравого одягу"

Про матеріал
Презентація "День яскравого одягу" може бути використана як мультимедійний супровід при проведенні позакласного заходу присвяченого Дню яскравого одягу, який можна провести як в офлайн-форматі, так і при дистанційному навчанні онлайн. При проведенні такого заходу доцільно також запропонуваи учасникам заходу виконати завдання на створення модних образів, луків, поєднання в них різних видів одягу, кольорів, доповнень. В кінці презентації наведені посилання на комп'ютерні програми, за допомогою яких можна створювати стильні образи
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Відзначається щороку 17 жовтня Цей веселий день закликає всіх вдягнути весь яскравий, божевільний і вульгарний одяг, який ви не вдягнете у звичайний день. Можливо це день поганого смаку, помітного одягу і веселих людей, які беруть участь у святіДЕНЬ ЯСКРАВОГО ОДЯГУ

Номер слайду 3

ДЕНЬ ЯСКРАВОГО ОДЯГУ У 1970-х роках у телевізійній комедії "Три компанії" Ларрі Даллас, якого грав Річард Клайн, закликав провести День яскравого одягу. Вважається, що саме з цього дня і почалося свято, і відтоді люди виділяються з натовпу своїм стилем одягу.

Номер слайду 4

ДЕНЬ ЯСКРАВОГО ОДЯГУДерева вбралися у яскраво-жовті та червоні відтінки. Попереду похмурий, коричнево-сірий листопад і чорно-біла зима. А настрій та енергійність людини багато в чому залежить від обраного нею одягу

Номер слайду 5

Вплив кольору на людину Психологи стверджують, що колір впливає на наш зір, але, можливо, менш очевидним є те, що він також може мати глибокий підсвідомий ефект. Психологія кольору – це дослідження того, як кольори впливають на емоції людини, її думки й навіть поведінку

Номер слайду 6

Вплив кольору на людину. Червоний – це перший колір, який бачить дитина. Діти віком від 2 тижнів уже можуть розрізняти червоний колір. Яскраві відтінки червоного в одязі привертають увагу до людини, він асоціюється з енергією, рухливістю і хвилюванням. Помаранчевий створює атмосферу веселої вечірки. Цей колір теплий, привабливий і креативний.

Номер слайду 7

Вплив кольору на людину. Жовтий – це колір щастя, сонця та сміху. За результатами досліджень, жовтий колір збільшує продукування серотоніну у мозку та прискорює обмін речовин. Відтінки жовтого в одязі використовують активні, креативні та незалежні люди.

Номер слайду 8

Вплив кольору на людину Зелений колір одягу підтримує гарний настрій і у вас, і у людей навколо. Зелений колір споріднений з природою, він викликає почуття спокою та задоволення. У середньовічній Європі зелений одяг символізував достаток.

Номер слайду 9

Вплив кольору на людину. Експерти стверджують, що синій колір є найпопулярнішим у світі. Журналіст і психолог Ліза Джонсон Манделл написала: «Синій – найкращий колір для інтерв’ю, бо він надає впевненості та справляє враження надійності. Саме тому робочі уніформи та ділові костюми зазвичай мають синій колір». Люди схильні асоціювати синій колір з інтелектом, довірою, ефективністю та спокоєм.

Номер слайду 10

Вплив кольору на людину Фіолетовий раніше вважався королівським кольором, адже виробляти барвник було дуже складно. Сьогодні фіолетовий колір одягу вказує на креативність, проникливість і любов до мистецтва.

Номер слайду 11

Поєднання кольорів в образі Звичайно, оригінальність зараз в тренді, але маючи бажання виділитися, не варто занадто експериментувати з колірною гамою. Вважається правильним поєднувати в одному образі не більше трьох різних тонів. Не слід робити наряд занадто строкатим, тому що занадто яскравий одяг мало кому до лиця, може виглядати безглуздо

Номер слайду 12

Правильне поєднання кольорів Правильне поєднання кольорів – одна з важливих складових довершеного образу. Саме правильне поєднання тонів - запорука привабливого образу. Для поєднання кольорів використовують колірний круг Іттена, який розглядають в декількох варіаціях

Номер слайду 13

 Аналогічне поєднання кольорів. Поєднання від 2 до 5 кольорів, розташованих поруч один з одним на колірному колі (в ідеалі – 2-3 кольори). Враження: спокійне, що налаштовує на позитив.

Номер слайду 14

Компліментарне поєднання. Компліментарними, або, контрастними, є кольори, які розташовані на протилежних сторонах колірного круга Іттена. Виглядає їх поєднання дуже жваво і енергійно, особливо при максимальній насиченості кольору

Номер слайду 15

Тріада – поєднання 3 кольорів. Поєднання 3 кольорів, що лежать на однаковій відстані один від одного. Забезпечує високу контрастність при збереженні гармонії. Така композиція виглядає досить живою навіть при використанні блідих і ненасичених кольорів.

Номер слайду 16

Тетрада – поєднання 4 кольорів Колірна схема, де один колір – основний, два – другорядні, а ще один виділяє акценти. Приклад: синьо-зелений, синьо-фіолетовий, червоно-оранжевий, жовто-оранжевий.

Номер слайду 17

Квадрат. Поєднання 4 кольорів, рівновіддалених один від одного. Кольори тут несхожі по тону, але також комплементарні. За рахунок цього образ буде динамічним, грайливим і яскравим. 

Номер слайду 18

Комп'ютерна програма для підбору кольорів в одязіhttps://cvetovoy-krug.in.ua/podbor-cveta-v-odezhde-online-service

Номер слайду 19

Акценти в одязі Щоб створити стильний цікавий образ, треба до базового гардеробу додати якусь «фішку», «родзинку». Роль такої “родзинки” в одязі відіграють акценти, до яких належать:сумочка, взуття, окуляри, ремень, хустка, будь-який окремий елемент одягу тощо

Номер слайду 20

Акценти в одязі«Кількість не означає якість»Скільки яскравих акцентів доречно в одязі? Один. Ні два, ні три, а саме один. Не можна акцентувати увагу на всім одночасно, тільки на одній деталі. Будь то шарфик, масивне намисто, сумка або взуття.

Номер слайду 21

Акценти в одязі«Відтінки-родичі»Якщо бажання надіти одночасно кілька кольорових речей неймовірно сильне, то слід запам’ятати просте правило: відтінки цього одягу повинні бути перекликающимися, тобто з одного колірного ряду, у такому разі весь образ буде виглядати гармонійно.

Номер слайду 22

Акценти в одязі«Чорний — самий яскравий колір»Ідеальне поєднання яскравих акцентів буде виглядати з чорним кольором. Чорний, сам по собі, яскравий відтінок, як би суперечливо це не звучало. Всі яскраві кольори з них виглядають бездоганно, той же малиновий, небесно-блакитний, оранжевий. Поєднувати яскраві акценти з чорним кольором – ознака гарного смаку.

Номер слайду 23

Акценти в одязі«Модний прийом»Наймоднішою тенденцією на сьогоднішній день є яскраві аксесуари. Щоб не перевантажувати образ яскравими речами дизайнери рекомендують використовувати такий прийом, як яскраві дрібниці. Це може бути намисто, браслет, сережки, сумка або ж взуття. Одна така річ буде чудово розбавляти спокійні відтінки одягу і гармонійно виглядати в цілому.

Номер слайду 24

Комп'ютерні програми, які допоможуть створювати модні лукиhttps://modoza.com/itstyle-service/

Номер слайду 25

Комп'ютерні програми, які допоможуть створювати модні лукиhttp://www.styleclub.com.ua/model_wardrobe.aspx

Номер слайду 26

pptx
Додано
8 лютого
Переглядів
106
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку