Презентація . Діагностична робота з української мови " Текст"

Про матеріал
Діагностична робота з української мови 2 клас НУШ « Текст». У роботі подано матеріал для перевірки мовних знань та вмінь учнями 2-го класу теми "Текст".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

2 клас. Діагностична робота з української мови. Тема «Текст»

Номер слайду 2

.....травня. Діагностична робота " Текст"

Номер слайду 3

1. Текст – це … А) зв'язані за змістом речення, розміщені в логічній послідовності; Б) зв'язані за змістом речення, розміщені в будь - якій послідовності; В) не зв'язані за змістом речення, розміщені в будь - якій послідовності.

Номер слайду 4

2. Текст, у якому про когось або про щось розповідається, називають … А) текстом – описом; Б) текстом – міркуванням; В) текстом – розповіддю.

Номер слайду 5

3. Прочитай текст. Добери і запиши заголовок Комаха сонечко має кілька назв. У країнах Західної Європи її кличуть божою овечкою чи сонячним телятком. Сонечко знищує велику кількість шкідливих комах.

Номер слайду 6

4. Перестав речення так, щоб утворився текст. Спиши. Вона давала людям воду. У лузі, під гіллястим дубом, багато років була криниця. Під дубом біля криниці відпочивали подорожні.

Номер слайду 7

5. Прочитай. Спиши основну частину тексту, уставляючи пропущені букви. Наприкінці бер.зня в лис.ць з'явл.ється пот.мство. Лисен.та нар.джу.ться сл.пі й безп.мічні. Поки в.ни спл.ть, мати вир.шає на пол.вання. Коли лисен.та підр.стуть, лис.ця почин.є нос.ти їм зд.бич.

Номер слайду 8

6. Доповни опис котика. У котика ______________ очі, ___________ніс і _________ зубки. У нього ___________ вуса і ___________хвіст. Шерсть у тваринки ___________ кольору.

pptx
Пов’язані теми
Українська мова, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
1 травня 2023
Переглядів
405
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку