Номер слайду 3
*Тобівка, -й, ж. Гуцульська шкіряна торба з орнаментом, яку носять на ремені через плече *Топірець, -рця, ч. 1. Сокира з довгим держаком, що використовувалась як зброя. 2. Сокира на довгому держаку, звичайно, прикрашена інкрустацією, різьбленням. Назви посуду.*Посуд. Барильця, -ів, мн. Невеличка посудина для рідини, найчастіше з дерева, з двома днищами і опуклими стінами, стягнутими обручами. Нові бербениці й барильця німують в кутку, хоч тільки занукай до них - і обізветься голос, що там жив.*Посуд. Бербениця, -і, ж. Діжечка, барило - бондарський посуд заввишки приблизно в один метр, діаметром 35 - 45 сантиметрів з двома денцями, верхнє дно при потребі відбиралося. Бербениця служила для зберігання і транспортування молочних продуктів: бринзи, гуслянки, будзу. Бербеницю можна покласти у бисаги й вантажити на коня.*Посуд. Коновка, -й, ж. Металева або дерев'яна посудина з дужкою для носіння і зберігання води тощо, заввишки приблизно 50 сантиметрів, діаметр дна ширший від верха, з дерев'яним вухом. *Посуд. Путина, -й, ж. Посудина для молока або для виготовлення сиру.*Начиння, -я, с. 1. Знаряддя праці, що необхідні для виконання будь-якої роботи. 2. Господарські речі, які служать для приготування, подачі, зберігання їжі, напоїв; посуд.