Презентація "Діловий стиль зачісок"

Про матеріал
Дизайн зачіски − мистецтво створення привабливого вигляду людини. Зачіски ділового стилю приваблюють своєю елегантністю, строгим мінімалізмом, стрункістю обрисів і вишуканістю. Основне завдання стильних, стриманих укладок – створити імідж ділової, сучасної леді, яка володіє всіма необхідними якостями і талантами для успішного зростання її кар’єри і процвітання бізнесу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Діловий стиль зачісок

Номер слайду 2

Зачіски ділового стилю приваблюють своєю елегантністю, строгим мінімалізмом, стрункістю обрисів і вишуканістю. Основне завдання стильних, стриманих укладок – створити імідж ділової, сучасної леді, яка володіє всіма необхідними якостями і талантами для успішного зростання її кар’єри і процвітання бізнесу.

Номер слайду 3

Тут головне правило наступне: волосся довжиною нижче плечей краще збирати в хвіст або робити з нього високу зачіску. Впродовж багатьох років зачіски у стилі боб-каре або довжиною до плечей, пучки та хвости вважались оптимальними для ділових жінок. Вони підходять до ділового середовища та виражають ваш стиль, орієнтований на кар’єру. Будучи скромними, ці зачіски водночас є жіночними та елегантними, а також надають багато можливостей для креативної укладки. З ними ви будете справляти враження надійної, серйозної та компетентної людини.

Номер слайду 4

Високий хвіст Гарний високий хвіст – це одна з найстильніших і універсальних зачісок. Зачіску хвіст можна зробити, коли не хочеться витрачати багато часу. Для когось може здатися, що хвіст – це занадто просто і банально, але це не так. Навіть звичайний хвіст може виглядати ефектно. Щоб хвіст виглядав стильно, можна зробити кучері, начісування або ж заплести косички.

Номер слайду 5

Пучок Дуже проста і легка зачіска. Її можна робити як в повсякденному житті, так і на різні заходи. Зачіска пучок робить даму елегантною і жіночною. Існує багато видів пучків:французький;риб’ячий хвіст;з начосом;з валиком;весільний;з бубликом. Такі пучки завжди доречні в будь-якій ситуації. Можна додати до нього нові елементи: стрічки, шпильки або обручі.

Номер слайду 6

Безладна коса на одну сторону. Хоча коси на одну сторону виглядають гламурно на молодих дівчатах, вони також підійдуть і зрілим жінкам. Варто хоча б час від часу робити собі таку зачіску, вона омолодить образ.

Номер слайду 7

Локони Середні, довгі та короткі локони випромінюють елегантність. Деякі з ваших улюблених кінозірок також часто використовують цей образ, щоб створити ауру молодості та життєвої сили. Однак для цього варіанту потрібно підтримувати своє волосся вітамінами та поживними речовинами, оскільки вони будуть привертати до себе всі погляди.

Номер слайду 8

Гладеньке волосся з прямим проділом. Головний секрет бездоганної зачіски — комбінація мусу і розгладжувального спрею. Щоб образ залишався бездоганним, волосся необхідно безперервно розчісувати під час сушіння феном, не допускаючи зайвого об'єму спереду або на маківці. По центру стиліст робить глибокий прямий проділ, а після фінального нанесення лаку фіксує бічні пасма затисками. Подібні трендові зачіски 2022 року ідеально підходять для модної стрижки практично будь-якої довжини, навіть якщо це короткий боб. Така укладка ідеально підходить дівчатам, які від природи мають гладеньке пряме волосся.

Номер слайду 9

Хвіст із буффоном. Вона чудово пасуватиме для ділової зустрічі або стильної вечірки і додасть тобі не лише елегантного вигляду, а й внутрішньої впевненості. Найголовніше — її можна легко та швидко відтворити. Зачісуємо назад пучок волосся на верхівці. Обробляємо лаком, робимо начісування. Згортаємо у джгут на потилиці і заколюємо. Всю масу волосся збираємо в хвіст, зав’язуємо резинкою. Одне з пасм, узятих з хвоста, обертається довкола резинки. Заколюємо кінчик шпилькою. Якщо волосся неслухняне, можна ще раз побризкати лаком. Готово!

Номер слайду 10

pptx
Додав(-ла)
Бурлака Таня
Пов’язані теми
Технології, Презентації
Додано
23 жовтня 2023
Переглядів
316
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку