Презентація " Динамічна група природничо- математичного циклу "

Про матеріал
Презентація досіду роботи " Динамічна група природничо - математичного циклу "
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Динамічна група природничо- математичного циклу Від інноваційного змісту технологій через педагогічну майстерність вчителя – до формування особистості учня та підготовки до життя в сучасних умовах.

Номер слайду 2

Суспільству потрібні люди, які здатні приймати нестандартні рішення, вміють творчо мислити. . Бойко В.Г.(директор школи)

Номер слайду 3

Види проектів, які використовує вчитель географії Бондаренко О. В. Практико-орієнтований проект - спрямований на соціальні інтереси самих учнів і на вироблення конкретної програми дій . Проекти «Земля наш спільний дім», «Шкільна територія» та ін.

Номер слайду 4

 по структурі нагадує наукове дослідження. Він включає обгрунтовану актуальність вибраної теми, чітко визначені завдання дослідження, обовязкове висування гіпотези з наступною її перевіркою, обговорення отриманих результатів. Проект у 6 класі«Вулкан та його виверження » Дослідницький проект Проект «Соціально-економічне становище сільських населених пунктів Олександрівського району

Номер слайду 5

 зорієнтований на збирання інформації про обєкт, явище з метою його аналізу, узагальнення і представлення широкій аудиторії Інформаційний проект

Номер слайду 6

Комп’ютерна підтримка на уроках (Коник Н. М.вчитель фізики) Нові цивілізаційні виклики висувають підвищені вимоги до особистості. Очевидним є те, що майбутнє залежить не тільки від того, чи зможе людина адаптуватися й жити в нових умовах, а й від того, чи зможе вона стати суб'єктом і творцем свого життя і суспільства.

Номер слайду 7

Діти – це не майбутнє. Вони вже є тут і сьогодні. Школа має бути не підготовкою до життя, школа має бути життям. Досягнути цього можна створюючи інтерактивне середовище навчання і це сприятиме становленню і розвитку особистості.

Номер слайду 8

Те, що я чую, я забуваю; Те, що я бачу й чую, - я трохи пам'ятаю; Те, що я чую, бачу й обговорюю, - я починаю розуміти; Коли я чую, бачу, обговорюю й роблю - я набуваю навичок; Коли я передаю знання іншим - стаю майстром.

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Майстер-класи
Додано
10 лютого 2022
Переглядів
179
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку