Презентація. Дистанційне навчання

Про матеріал
Дана презентація допоможе під час дистанційного навчання учням опрацювати тему "Текст. Типи текстів". Презентація розрахована на учнів 2 класу НУШ. Розроблена за навчальним посібником " На крилах успіху".
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Українська мова

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Доведіть, що це текст. Добери заголовок. Відшукайте зачин, основну частину, кінцівку

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Текст. Типи текстів

Номер слайду 7

6 травня. Дистанційна робота. Д дд др ру уг друг. Друг не ворог, в біді не залишить. Хто твій друг?Будьте природі вірним другом!

Номер слайду 8

Ромашка росте у полі. Дівчата полюбляють плести віночки з ромашок. Ромашка символізує доброту, ніжність. Ромашка-трав’яниста  рослина. Рівна,  висока  з  яскравою  жовтою  голівкою, в білих прозорих пелюстках. Ромашка — корисна лікарська рослина. Вона лікує людину від застуди. Ромашка відмінний заспокійливий засіб, корисний для здорового сну і відпочинку. Чашка чаю з ромашки на ніч, заспокоїть нерви, зніме напругу, прискорить засипання.

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Друзі нерозлийвода. Мій товариш Ян. Справжній друг(текст-розповідь)(текст-опис)(текст-міркування)Ямочки = 0- 0 - - 0 - 3 скл., 6б., 7 зв.

Номер слайду 11

Друг - - 0 -- 1 скл., 4 зв., 4 б. Друг

Номер слайду 12

ьеьии‘я

Номер слайду 13

Матуся Я дуже люблю свою милу матусю. Унеї довге каштанове волосся, великі карі очі і завжи рум`яне обличчя.  Ще вона щира, лагідна, добра та працьовита. Матуся для мене сонечко, яке не дає мені збитися зі шляху і допомагає мені на протязі всього мого життя.

Номер слайду 14

Мій друг. Мого друга звати…

Номер слайду 15

pptx
Додав(-ла)
Лебеда Марія
Додано
25 травня 2020
Переглядів
728
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку