Матеріал для дослідницької та проектної роботи учнів під час вивчення та узугальнення теми "Вода"
Органолептичні властивостіСмакздатність наявних у воді хімічних речовин подразнювати смакові рецептори язика. Запах. Каламутністьприродна властивість води, обумовлена наявністю в ній завислих частинок речовин органічного і мінерального походженняздатність наявних у воді хімічних речовин подразнювати рецептори слизових оболонок носа
Список використаних джерел. Запольський А. К. Водопостачання, водовідведення та якість води: підруч. / А. К. Запольський – К.: Вища школа, 2005. – 671 с. Шестопалов В. М. Аналіз основних положень Закону України «Про питну воду та питне водопостачання» / В. М. Шестопалов., М. В. Набока // Екологія довкілля та безпека життєдіяльності. – 2004. – № 1.– С. 23–28. Габович Р. Д. Гигиена / Р. Д. Габович – М.: Медицина, 1988. – 73 с. Хвороби з крана і криниці! –: http://auv.com.ua Запольський А. Проблеми якості питної води / А. Запольський, І. Захаркевич // Водне господарство України. – Київ. – 2010. – № 6. – С. 50–52.