Презентація для підготовки до написання твору в 11 класі "Що таке щастя"

Про матеріал
Презентація допоможе учням 11 класу глибоко осмислити тему " Що таке щастя?" . У презентації дібрані цікаві вислови про щастя, мудрість Г.Сковороди та сучасних психологів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Г.СКОВОРОДА АФОРИЗМИ -БЕРИ ВЕРШИНУ Й МАТИМЕШ СЕРЕДИНУ. -З УСІХ УТРАТ УТРАТА ЧАСУ НАЙТЯЖЧА -ЛЮДИНА – КОВАЛЬ СВОГО ЩАСТЯ. -НЕ ВСЕ ТЕ НЕВІРНЕ , ЩО ТОБІ НЕЗРОЗУМІЛЕ.

Номер слайду 2

ЩАСТЯ ЗА Г.СКОВОРОДОЮ ЩАСТЯ В СЕРЦІ, СЕРЦЕ В ЛЮБОВІ, ЛЮБОВ У ЗАКОНІ ВІЧНОГО. САМОПІЗНАННЯ. ГАРМОНІЯ ЗІ СВІТОМ. СРОДНА ПРАЦЯ.

Номер слайду 3

СКОВОРОДА НЕ РАДИВ ШУКАТИ ЩАСТЯ «НІ В АМЕРИЦІ, ЧИ НА КАНАРСЬКИХ ОСТРОВАХ, ЧИ В АЗІЙСЬКОМУ ЄРУСАЛИМІ, ЧИ В ЦАРСЬКИХ ПАЛАЦАХ”, ДЛЯ ЦЬОГО НЕ ПОТРІБНО ЇЗДИТИ ЗА КОРДОН, АДЖЕ “ЩАСТЯ ЗАВЖДИ І ВСЮДИ З ТОБОЮ.»

Номер слайду 4

ЛЮДИНА НАРОДЖУЄТЬСЯ НЕ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЗАГИНУТИ БЕЗВІСНОЮ , НІКОМУ НЕВІДОМОЮ ПИЛИНКОЮ. ЛЮДИНА НАРОДЖУЄТЬСЯ ДЛЯ ТОГО, ЩОБ ЛИШИТИ ПО СОБІ СЛІД ВІЧНИЙ. В.О.СУХОМЛИНСЬКИЙ

Номер слайду 5

ЗАДУМАЙСЯ ЩО ТАКЕ ЖИТТЯ? ДЛЯ ЧОГО ВОНО ДАЄТЬСЯ ЛЮДИНІ? ЯК ЙОГО ТРЕБА ПРОЖИТИ? ЯК ЗРОБИТИ ПРАВИЛЬНИЙ ВИБІР У ЖИТТІ? ЯКІ КРОКИ ТРЕБА ЗРОБИТИ, ЩОБ ДОСЯГТИ УСПІХУ В ЖИТТІ? ВИСНОВОК.

Номер слайду 6

Єдине, що від нас залежить , - Принаймні вік прожити , як належить. Життя людського строки стислі . Немає часу на поразку. Л.Костенко

ppt
Додано
12 лютого 2020
Переглядів
785
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку