Презентація для учнів 1 класу "Світ тварин"

Про матеріал
Світ тварин Встаньте, дітки всі рівненько, Посміхніться всі гарненько. Посміхніться всі до мене. Посміхніться і до себе. Привітайтесь: Добрий день! Хай гарно розпочнеться новий наш урок!
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Світ тварин. Підготувала вчитель початкових класів. Києво-Печерського ліцею №171 «Лідер»Гордієнко Елла Олександрівна

Номер слайду 2

Встаньте, дітки всі рівненько,Посміхніться всі гарненько. Посміхніться всі до мене. Посміхніться і до себе. Привітайтесь: Добрий день!Хай гарно розпочнеться новий наш урок!

Номер слайду 3

Додайте заголовок слайда – 3

Номер слайду 4

ТВАРИНИ – ЖИВІ ОРГАНІЗМИНАРОДЖУЮТЬСЯРОСТУТЬ ДИХАЮТЬ ЖИВЛЯТЬСЯ ПЕРЕСУВАЮТЬСЯВМИРАЮТЬРОЗМНОЖУЮТЬСЯ

Номер слайду 5

ОСОБЛИВИМИ У ТВАРИН Є ОЗНАКИ, ЯКИХ НЕ МАЮТЬ ІНШІ ОРГАНІЗМИ. ЦИХ ОЗНАК НЕМАЄ У РОСЛИН. НИМИ РОСЛИНИ РІЗНЯТЬСЯ ВІД ТВАРИН. ТВАРИНИ БІГАЮТЬЛІТАЮТЬПЛАВАЮТЬСТРИБАЮТЬПОВЗАЮТЬ

Номер слайду 6

У природі тварин дуже багато. Для одних тварин домівкою є ліс, для інших-лука. Тварини мешкають там де можуть знайти їжу - у воді, на землі, під землею.

Номер слайду 7

Тварин, які живуть у природі й самі собі шукають їжу, називають дикими. Свійських тварин утримують люди. Вони їх годують, будують для них житло, піклуються про їхніх дитинчат.

Номер слайду 8

Макет для двох елементів вмісту з таблицею. Перший пункт тут. Другий пункт тут. Третій пункт тут{B301 B821-A1 FF-4177-AEE7-76 D212191 A09}Клас. Група 1 Група 2 Клас 18295 Клас 27688 Клас 38490

Номер слайду 9

КІТ

Номер слайду 10

Макет заголовка розділу. Підзаголовок

Номер слайду 11

КІНЬПідпис

Номер слайду 12

Додайте заголовок слайда – 1

Номер слайду 13

Додайте заголовок слайда – 2

Номер слайду 14

Що людина отримує від свійських тварин?Продукти харчування. Виготовляє одягвзуття. Допомога по господарству

Номер слайду 15

Користь від вівці: м’ясо вівці смачне та поживне, з молока виготовляють сир, бринзу, масло; з вовни виготовляють тканину і шиють одяг; шкіру обробляють і використовують для виготовлення одягу і взуття.

Номер слайду 16

Користь від коня: люди вживають у їжу м’ясо (конину), молоко, але не в натуральному виді, а готують із нього молочнокислий продукт — кумис із приємним смаком та лікувальними властивостями, вітамінами A, B, C.

Номер слайду 17

Користь від поросяти: м’ясо, сало, кров — використовують у їжу; оброблену шкіру в промисловості — для одягу, взуття.

Номер слайду 18

Користь від корови: молоко, молочні продукти багаті на кальцій, без якого не можливо уявити наш організм, ріст і міцність наших кісток; м’ясо використовують в їжі, а шкіру — для пошиття взуття.

Номер слайду 19

Свійські кури: смачні та поживні, корисні для здоров’я продукти — м’ясо і яйця (вітамін D сприяє правильному формуванню скелету, профілактиці рахіту).

Номер слайду 20

Фізкультхвилинка

Номер слайду 21

Перегляд мультфільму

Номер слайду 22

Вправа «Мікрофон»- Чи сподобався вам урок?- Що нового дізналися?- Чим корисні свійські тварини?- Яку б тваринку ви хотіли завести вдома?- Як потрібно піклуватися про свійських тварин, щоб їм було добре?

pptx
Додано
31 березня 2020
Переглядів
4059
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку