Презентація до бінарного уроку інформатики та історії "Налаштування часових параметрів параметрів аудіо- та відеоряду. Практична робота №6. Створення відеокліпу. Додавання відеоефе

Про матеріал

Налаштування часових параметрів параметрів аудіо- та відеоряду. Практична робота №6. Створення відеокліпу. Додавання відеоефектів, налаштування часових параметрів аудіо- та відеоряду. Уявна подорож – екскурсія до історико-культурних пам'яток рідного краю

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Лепетихо, красуне моя!

Номер слайду 2

Тема уроку: «Уявна подорож – екскурсія до історико-культурних пам’яток рідного краю. Налаштування часових параметрів аудіо- та відеоряду. Практична робота №6. Створення відеокліпу. Додавання відеоефектів, налаштування часових параметрів аудіо- та відеоряду»

Номер слайду 3

Який у вас сьогодні настрій?Під час роботи за комп’ютером дотримуйтеся правил безпеки!My. Test«Розминка з інформатики»«Розминка з історії»«Впіймай помилку»

Номер слайду 4

Міст. Старе кладовище. Братська могила

Номер слайду 5

«Братська могила на території ЗОШ №2»

Номер слайду 6

Братське поховання часів Другої Світової війни

Номер слайду 7

Новобудова Лепетихи - міст

Номер слайду 8

Працюємо за комп'ютерами. Під час роботи за комп’ютером дотримуйтеся правил безпеки!

Номер слайду 9

Л е п ет и х а

Номер слайду 10

Підіб'ємо підсумки. Чи справдилися ваші очікування від уроку? Чи все вдалося на уроці?Де вам знадобляться отримані знання? Чи можемо ми скласти відеотеку з ваших робіт?

Номер слайду 11

Домашнє завдання З історії: повторити §5 (історія України), підготувати розповідь «Петро Сагайдачний. Історичний портрет». З інформатики: повторити §4.1, 4.2, додатково с.145 впр.3.

pptx
До підручника
Інформатика 8 клас (Ривкінд Й.Я., Лисенко Т.І., Чернікова Л.А., Шакотько В.В.)
Додано
2 листопада 2018
Переглядів
1011
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку