Презентація до години спілкування "ТВАРИНИ-НАШІ ДРУЗІ"

Про матеріал
ПРЕЗЕНТАЦІЯ ДО ГОДИНИ СПІЛКУВАННЯ . ДЕНЬ ЗАХИСТУ ТВАРИН 3 КЛАС\ Презентація до години спілкування "ТВАРИНИ-НАШІ ДРУЗІ"
Зміст слайдів
Номер слайду 1

День захисту тварин

Номер слайду 2

Про кого це?1. Охоронець2. Майстер пдкрадань3. Любить багато спати4. Муркотун5. Його легко дресирувати6. Не любить купатись

Номер слайду 3

Існує близько 60 порід котів. Ти хочеш дізнатись про деякі з них?

Номер слайду 4

 Мейн-куни крупніше інших домашніх кішок. У них більш довгий кістяк, розвинена мускулатура і дуже потужні лапи.

Номер слайду 5

Девон-рекс – грайливі, дещо пустотливі коти, віддані своєму власникові. Вони почуваються найщасливішими, коли їх власник поруч і може погратися з ними. Ці завзяті маленькі коти добре впишуться в гамірливу домівку, адже вони обожнюють компанію людей.

Номер слайду 6

Популярність британця в його лагідності. Це розумні вихованці, які мають тисячі потреб, особливих процедур догляду та харчування. На перший погляд, це стримані кішки, проте до господаря вони проявляють щиру любов і відданість. Вони цінують час і увагу, приділену їм. І відповідають ще більшою взаємністю. Однак не вимагають, щоб з ними носилися весь день.

Номер слайду 7

Головні характеристики сіамських котів: Струнке, видовжене тіло і кінцівки. Хвіст довгий, звужується до кінця, іноді зламаний. Очі завжди розкосі і блакитні, мигдалеподібної форми. Шерсть без підшерстя, тонка, вона плавно прилягає до тіла, м'яка і коротка.

Номер слайду 8

Абісинці - це витончені коти середнього розміру з міцними, легкими тілами і довгими стрункими лапами. Вони мають круглі клиноподібні голови з характерними невеликими пучками на кінчиках вух і великими мигдалеподібними очима. Коротка, гладка шерсть абісинської кішки має виразний вигляд. Забарвлення абісинців дуже особливе. Більшість хутра мають кольорові смуги на кожному окремому волоссі

Номер слайду 9

Ці кішки - легендарні. Їхні предки в Стародавньому Єгипті були в такій пошані, що за життя їх шанували як божества, а після того, як кішка відправлялася по водах Нілу в вічне царство, господарі голили в пам'ять про неї брови і довго-довго були сумними, малюючи картинки на папірусі в честь хвостатого небожителя.

Номер слайду 10

Кішка Бурміла – це дуже милий кіт, який любить людей і, як відомо, підходить для сім’ї та дітей. Ця порода кішок дуже пристосовується і дуже невимушена, що робить їх ідеальним вибором для власників кішок, які віддають перевагу менш активним котам і мають низький рівень енергії. Їх колір очей може бути будь-якого відтінку зеленого, що робить їх надзвичайно чарівними.

Номер слайду 11

Бірманська кішка — це порода середнього розміру та із характерною зовнішністю. Через масивне тіло здається, що особини значно більші ніж є насправді. Забарвлення шерсті сильно нагадує родичів із сусіднього сіаму. Бірманці можуть похвалитися досить довгою шовковистою шерстю з забарвленням колор-пойнт.

Номер слайду 12

ЦІКАВІ ФАКТИ ПРО СОБАК

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Номер слайду 15

Номер слайду 16

Номер слайду 17

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Номер слайду 20

Номер слайду 21

Номер слайду 22

Номер слайду 23

Номер слайду 24

Номер слайду 25

Номер слайду 26

Номер слайду 27

Номер слайду 28

Номер слайду 29

Номер слайду 30

Номер слайду 31

Номер слайду 32

Номер слайду 33

Номер слайду 34

Номер слайду 35

Номер слайду 36

Номер слайду 37

Номер слайду 38

Номер слайду 39

Номер слайду 40

Номер слайду 41

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Презентації
Додано
12 лютого 2023
Переглядів
630
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку