Презентація до гри "Електронна пошта"

Про матеріал

Інтерактивна презентація до підсумкового уроку інформатики у 10 класі з теми "Електронна пошта". Містить 15 запитань з відповідями. Перехід здійснюється по гіперпосиланнях.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Служби Інтернету

Номер слайду 2

{16 D9 F66 E-5 EB9-4882-86 FB-DCBF35 E3 C3 E4}13168111525671410131249

Номер слайду 3

Довготривалі (постійно діючі) телеконференції, в ході яких співрозмовники надсилають і читають текстові повідомлення в зручний для них час -це…

Номер слайду 4

Хто такі модератори та адміністратори

Номер слайду 5

Поясніть термін: Аккаунт

Номер слайду 6

Поясніть термін: Е-mail

Номер слайду 7

Поясніть термін:ІМ- службa

Номер слайду 8

Поясніть термін: Поштовий сервер

Номер слайду 9

Для реєстрації на сайті веб-пошти FREEMAIL слід виконати такий алгоритм:1). Установити підключення до Інтернету та відкрити вікно браузера.2). Відкрити у вікні браузера головну україномовну сторінку веб-сайта FREEMAIL (http://freemail.ukr.net/uk).3). Вибрати посилання Реєстрація у верхній частині сторінки.4). Заповнити поля реєстраційної форми Створити акаунт УКРНЕТ

Номер слайду 10

ІМ-месенджери призначені для виконання таких функцій у ході обміну даними із серверами служб:установлення зв'язку із сервером служби;реєстрація користувача;визначення та відображення стану зареєстрованих користувачів у мережі;введення, передавання та отримання повідомлень різних видів;оповіщення про отримання нових повідомлень;формування та впорядкування списку контактів;нагадування про дні народження контактів;зберігання історії спілкування з кожним співрозмовником; пошук нових контактів у мережі;організація конференцій;пересилання файлів;здійснення дзвінків на стаціонарні та мобільні телефони;відправлення SMS (англ. Short Message Service - служба коротка повідомлень);перевірка наявності електронних листів у зареєстрованих поштовкі скриньках

Номер слайду 11

Найбільш популярними мережами обміну повідомленнями є … ICQ, MSN, Yahoo!, Skype

Номер слайду 12

Протокол ХМРР (англ. Extensible Messaging and Presence Protocol) – це…розширюваний протокол обміну повідомленням та даними про присутність, раніше відомий як Jabber (англ. jabber - базікання).

Номер слайду 13

Протокол РОРЗ визначає… правила пересилання поштових повідомлень від поштового сервера до комп'ютера користувача;

Номер слайду 14

Протокол SMTP визначає… правила пересилання поштових повідомлень від комп'ютера користувача до поштового сервера або між поштовими серверами.

Номер слайду 15

Адреса електронної пошти складається з …двох частин, розділених символом @. Перша частина – це ім'я поштової скриньки користувача, а друга – доменне ім'я сервера, на якому розташована поштова скринька.

Номер слайду 16

Повідомлення електронної пошти складається із:заголовка“тіла” повідомлення.

Номер слайду 17

Назвіть основні поля реєстраційної форми. Логін - може включати великі та малі літери англійського алфа­віту, цифри, символи дефіс і підкреслення. Логін повинен бути унікальним. Щоб бути певним, що введений логін не використовується іншим користувачем, потрібно вибрати кнопку Перевірити;Пароль - довжина пароля від 6 символів; може включати великі та малі літери англійського алфавіту, цифри, символи дефіс і підкреслення;Повторіть пароль - повторне введення пароля, призначене для виключення помилок під час уведення;Ваше ім'я - ім'я, яке буде зазначене під час надсилання листа як ім'я відправника;Ваша стать;Дата народження;Країна, Область, Місто - місце проживання власника електронної поштової скриньки;Альтернативний e-mail - адреса електронної поштової скриньки, на яку буде відправлено пароль, якщо користувач його забуде;Мобільний телефон - номер телефону, на який буде відправлено пароль, якщо користувач його забуде;Введіть символи, які Ви бачите на малюнку, - поле для введення коду, який підтверджує виконання реєстрації людиною, а не програмою.

Номер слайду 18

Назвіть мережі обміну повідомленнями відповідно до логотипу

Номер слайду 19

Поштові клієнти – це…спеціальні програми, призначені для підготовки, відправлення, отримання та опрацювання електронних листів, що передаються службою електронної пошти. Outlook Express. The Bat!

pptx
Додано
26 березня 2018
Переглядів
1341
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку