Презентація до курсу "Культура добросусідства". Тема уроку: Я і моя родина

Про матеріал
Презентація до курсу "Культура добросусідства". Тема уроку: Я і моя родина. Презентація створена для уроку-онлайн.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вітаю вас на уроці курсу “Культура добросусідства”Хочу подарувати вам всім море тепла та позитивних емоцій, як завжди урок з вами мене надихає та мотивує!Тож пропоную вам поділитися своїм настроєм на нашій шкалі емоцій “Міньйони” https://www.menti.com/alfsisxrtvp2 Доброго дня, ми з України)))

Номер слайду 2

Тема уроку: Я І МОЯ РОДИНА10.11.2022

Номер слайду 3

Для початку пропоную в зошиті створити асоціативний кущ до слова родина і записати його в зошиті (запиши слова, з якими в тебе асоціюється родина)РОДИНА

Номер слайду 4

Впевнена, що у вас все отрималося, але якщо не вдалося заповнити хоча б один промінчик, то пропоную допомогу, адже разом - ми команда)))

Номер слайду 5

Запрошую до творчої лабораторії!Напиши в зошиті невеличку розповідь про свою родину, вставляючи назви або імена твоїх рідних або осіб, що їх замінюють, та даючи відповіді на запитання. У моїй родині дзвінкіше за всіх сміється ..., більше часупроводить на роботі ..., завжди всім допомагає ..., готує ...,прибирає ..., піклується про інших ..., любить даруватиподарунки..., вважає себе головою родини ... . Що ти сам/сама робиш для своїх рідних? Про що ви всіразом мрієте в родині?Що ти хотів би/хотіла би зробити, щоб ваша родина булабільш згуртованою і щасливою?

Номер слайду 6

Впевнена, що деякі питання у вас викликали труднощі…Це пов’язано з тим, що недостатньо знаємо, або не недостатньо звертаємо уваги на тих, хто поряд з нами…а це твої найрідніші люди, твоя родина

Номер слайду 7

Запиши в зошит!!!

Номер слайду 8

Це твої права. Але не забувай про обов’язки!!!поважати і любити своє оточення. Дотримуватись правил моральної поведінки, прийнятих у суспільстві. Намагатись не створювати ситуацій, які призводять до порушення закону. Цінувати і дбати про своє здоров’я. З повагою ставитися до людей, які піклуються про них;дитина, повнолітні дочка, син зобов'язані піклуватися про батьків, проявляти про них турботу та надавати їм допомогу;Уважно прочитай та запам’ятай, що ти маєш не лише права, а й обов’язки!!!

Номер слайду 9

І на останок пропоную створити своє власне сімейне дерево. Перед вами лише зразок. Ви створите своє сімейне дерево ітак як вам подобається! це і буде домашнє завдання!

pptx
Додано
3 січня 2023
Переглядів
1678
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку