Презентація до Квесту . Земля - моя блакитна планета.

Про матеріал

Презентація до Квесту . Земля - моя блакитна планета.

Інтегрований урок природознавства та екології для учнів 3-4 класу у формі квесту.

Тема. «Земля – моя блакитна планета».

Мета: ознайомити дітей із проблемами людства XXI сторіччя, закріпити правила поведінки в природі; поглибити знання учнів про материки, океани, рослинний і тваринний світ, природні явища ; вчити приймати та відстоювати рішення у дискусійних питаннях; формувати вміння працювати у групі, розвивати критичне мислення; допомогти усвідомити, що кожна людина несе персональну відповідальність за майбутнє; розвивати вміння вболівати за навколишній світ; виховувати любов та повагу до природи, шанобливе ставлення до планети Земля, патріотичні почуття до рідного краю.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Урок природознавства для учнів 3-4 класів Квест «Земля - моя блакитна планета» Відділ освіти Добропільської міської ради Методичний кабінет Підготувала: вчитель початкових класів Новодонецької ЗОШ І-ІІІ ступенів №16 Ферлієвич Наталя Вікторівна м. Добропілля, 2017р. Ферлієвич Н.В.

Номер слайду 2

22 квітня – Всесвітній день Землі, свято яке єднає народи для захисту всього живого, збереження цивілізації, вирішення екологічних проблем.

Номер слайду 3

Земля – не рабиня наша, а мати. Сонце – не вітчим наш, а рідний батько. Ліси – наші брати, Ріки – сестри, Дощі, Вітри, Сніги, мусять бути добрими гостями. А ми на своїй планеті – не тимчасові мешканці, а Мудрі господарі!   Наш обов’язок – зберегти на Землі: Повітря – чистим, Водойми – не забрудненими, Ґрунти – родючими, Рослини – зеленими, Тварин – живими!

Номер слайду 4

Фернан Магеллан 1512 рік –перша подорож навколо світу Шхуна “Вікторія” Історична довідка Ферлієвич Н.В.

Номер слайду 5

Австралія – найменший материк Ферлієвич Н.В.

Номер слайду 6

Антарктида – “Королева холоду” Ферлієвич Н.В.

Номер слайду 7

Південна Америка Ферлієвич Н.В.

Номер слайду 8

Північна Америка Ферлієвич Н.В.

Номер слайду 9

Африка – найтепліший материк Ферлієвич Н.В.

Номер слайду 10

Євразія – найбільший материк Ферлієвич Н.В.

Номер слайду 11

Давайте лілеїти і берегти нашу природу,нашу Землю, збагачувати вдосконалювати, робити щось не тільки за для себе, а й для інших! Думати не тільки про сьогоднішній день, а й про завтрашній. Адже в цьому світі нікому і ніщо не належить, і ніхто не має права щось приборкувати за для себе. Якщо кожен із нас буде дотримуватися цих пріоритетів – нам вдасться зберегти природу і все живе на Землі! Не забувайте, що наша доля – це доля нашої рідної Землі. Бережіть Планету Земля!

ppt
Додано
10 лютого 2018
Переглядів
2549
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку