• Салат « Цікавинка » під соусом із загадок.• Борщ «Щойно з печі» (зі сметаною, до речі).• Математична піца• Рагу з логічних цікавинок з гострими приправами із уваги і мислення.• Десерт «Морозиво зі збитими числами з начинкою з геометричних фігур».• «Мезим — шлунку добре з ним».• Фірмова страва (за рахунок закладу): «Математичний рулет з начинкою із кмітливості і дотепності».
{08 FB837 D-C827-4 EFA-A057-4 D05807 E0 F7 C}Магазин «Центр»товарціна,грнсухі дріжджі,20г6 Цукор,0.5 кг8 Сіль,1кг4 Борошно, 1 кг 10рослинна олія,1.5л43тісто на піцу,1кг26кетчуп на піцу,250г12салямі, 0.33кг30помідор,1 кг4гриби,1 кг36сир, 0.4 кг52{08 FB837 D-C827-4 EFA-A057-4 D05807 E0 F7 C}бекон, 0.3кг38шинка, 0.6кг40перець болгарський,1кг5курине філе, 0.5кг28ананас, 250г30моцарела,0.3кг20маслини, 400г35 Рецепт тонкої піци Для приготування тонкої італійської піци вам знадобиться: тепла кип'ячена вода - 300 мл, сухі дріжджі - 10 г, цукор - 2 ч.л., сіль - 1 ч. л., борошно - 500 г, рослинна олія (оливкова або соняшникова) - 2-3 ст. л.