Презентація до майстер-класу на тему "Кейп-трансформер"

Про матеріал
Презентація до майстер-класу на тему "Кейп-трансформер". Майстер-клас — це форма заняття, на якому педагог передає досвід своєї роботи через пряме коментування й демонстрацію най­ефективніших методів, прийомів, форм педагогічної діяльності, плануючи застосування їх усіма учасниками заняття.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Кейп-трансформер

Номер слайду 2

Кейп (в перекладі з англ. Сape - накидка) – це верхній одяг вільного крою без рукавів. Пальто-кейп часто називають пончо, накидкою і мантією,Кейп-трансформер - ось річ, яка повинна бути в гардеробі кожної дівчини, що йде в ногу з часом!Річ ця настільки ж практична, наскільки проста за кроєм.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Як жилетку, попередньо зібравши комір і уклавши його хомутом. Як накидку без рукавів, залишивши її на розпил, а комір накинувши на голову на манер капюшона. Якщо тканина тонка, то кейп-трансформер можна скласти в 4 рази так, щоб було не видно прорізів, і накинути його, як шарф або палантин. Як кардиган, розклавши комір на зразок шалеві і підхопивши кейп поясом. Ширину пояса підбирайте залежно від типу фігури. Як пелерину. Цей спосіб - найцікавіший. Кейп складається навпіл так, щоб прорізи збіглися між собою. Потім він надівається через голову, а краю скріплюються між собою брошкою. Таким чином, кейп перетворюється в подобу стильного пончо. ЯК НОСИТИ КЕЙП-ТРАНСФОРМЕР?

Номер слайду 6

Така накидка - річ досить універсальна. Її можна носити з джинсами або класичними брюками, спідницею міді або максі довжини, жіночним платтям-футляром і іншим. Купуючи або замовляючи його, проаналізуйте свій гардероб. Якщо ви віддаєте перевагу штани, краще вибирати більш коротку модель, тобто з меншим діаметром. Якщо з сукнями та спідницями - довше. З чим носити кейп-трансформер?

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

КРЕСЛЕННЯ КЕЙПА-ТРАНСФОРМЕРА

Номер слайду 10

ДЯКУЮ ЗА УВАГУ

Середня оцінка розробки
Структурованість
4.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
4.7
Всього відгуків: 1
Оцінки та відгуки
  1. Сєргєєва Олена Анатоліївна
    Загальна:
    4.7
    Структурованість
    4.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
3 квітня 2019
Переглядів
974
Оцінка розробки
4.7 (1 відгук)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку