Презентація до позакласного заходу "Посвята в хіміки", для учнів 7 класу

Про матеріал

Презентація до розробки позакласного заходу "Посвята в хіміки" для учнів 7 класу. Містить завдання для конкурсів "Розгадай кросворд", " Літературний конкурс" , "Назви хімічних елементів" та слугує гарною наочністю під час проведення заходу.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Позакласний захід для учнів 7 класу Посвята в хіміки Посвята в хіміки Підготувала вчитель хімії КЗШ №31 Авдєєва О.Г. Позакласний захід для учнів 7 класу

Номер слайду 2

Девіз майбутніх хіміків: Бути позитивними! Бути точними. Точність – ввічливість королів! Бути толерантними. Толерантність – це повага в першу чергу до себе! - Бути зібраними. Оскільки, найдорогоцінніше, що у нас є – час!

Номер слайду 3

Завдання №1 “Правила техніки безпеки” ?

Номер слайду 4

Завдання №2 “Хімічне обладнання”

Номер слайду 5

Завдання №3 “Кросворд” У вертикальному стовпчику – ім’я видатного хіміка

Номер слайду 6

Завдання №4 “Літературний конкурс” Не все те аурум, що блищить. Стійкий станумний солдатик. Куй ферум, поки гарячий. Білий, як кальцій карбонат. Купрумного гроша не коштує. Відтоді багато Н2О витекло. Важкі плюмбумні хмари. Слово – аргентум, а мовчання –аурум. Не все те золото, що блищить. Стійкий олов’яний солдатик. Куй залізо, поки гаряче. Білий, мов крейда. Мідного гроша не коштує. Відтоді багато води витекло. Важкі свинцеві хмари. Слово – срібло, а мовчання – золото.

Номер слайду 7

Завдання №5 “Ерудит”

Номер слайду 8

Завдання №6 “Назви хімічних елементів” Ге рій лій бум суль Маг Фур Нат Окси Плюм Флу Рум ор Ау ній ген бон Кар

Номер слайду 9

Клятва хіміка Я __________________ юний хімік КЗШ №31 перед обличчям своїх товаришів урочисто присягаюся: -гаряче любити уроки хімії й ніколи їх не прогулювати; пам’ятати хімічні властивості будь-якої речовини на Землі; -знати всі елементи Періодичної системи Д.І.Менделєєва напам’ять; -порошкоподібні речовини не розсипати; рідкі – не проливати; газоподібні – не випускати назовні; не витрачати даремно спирт у спиртівці; жити, вчитися й хімічити, як заповідав великий Д.І. Менделєєв

Номер слайду 10

Доктор хімії Хімікус цікавікус

Номер слайду 11

Нагородження кращих хіміків

Номер слайду 12

Дослід “Вулкан”

Номер слайду 13

До нових зустрічів! Успіху вам!

ppt
Додано
7 лютого 2018
Переглядів
1985
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку