Презентація до практичної роботи "Медіа гігієна"

Про матеріал
Дана презентація є додатковим матеріалом до розробки уроку "Практична робота Медіа гігієна". розробку можна знайти за посиланням: https://naurok.com.ua/praktichna-robota-media-gigiena-408510.html даний методичний комплекс, завдяки методичним прийомам, можна використовувати при роботі з дітьми з ООП.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Практичне заняття: «Урок інформаційної гігієни»

Номер слайду 2

Цитата уроку: «Без медіаграмотності людина не може робити усвідомлений вибір в своїх діях, а робить той, який їй підказали»Валерій Іванов, професор Київського національного університету імені Тараса Шевченка

Номер слайду 3

Вправа «Знайди мене!»Практичне завдання: використовуючи зображення,визначте де сховалася джинса.

Номер слайду 4

Які фото Вас зацікавили??? Чому ? «Джинса» спрацювала на вас?Доджа Кат - співачка. Джулія Фокс – акторка, модель. Сем Сміт - співак

Номер слайду 5

Ми практично вмикатимемо власну геолокацію. Ми не вилікуємо всіх своїх хвороб та не позбавимося всіх паразитів. Ми станемо свідками медіа перфомансу. Дізнаємося, як же всі ці роки ми могли жити без пітахаї. Пройдемо майстер- клас «чорного» та «білого» піару.«Афіша уроку».

Номер слайду 6

Критичний аналіз реклами в інтернеті. Спам.

Номер слайду 7

Критичний аналіз реклами в інтернеті. Вмикаємо власну геолокацію))

Номер слайду 8

Аналіз медіатексту . Вправа «Магазин на дивані»

Номер слайду 9

«Сockroach».

Номер слайду 10

Аналіз медіатексту . Вправа «чорно-білий піар»Перший за останні 30 років фільм, знятий Міністерством культури Блаблазії, зібрав в прокаті 2 млн. доларів. На його виробництво потрачено 4 млн. доларів. Натужно, проблематично, але кіномистецтво Блаблазії почало своє відродження. Влада Блаблазії використовує кошти платників податків на провальні проєкти. Невдалий вибір акторів чи корупція у Міністерстві культури Блаблазії. Безталанні актори, примітивний сценарій, не професійний режисер- провал!!!Визначити можливих авторів статей. Якого напряму маніпуляція відбувається в кожному тексті?Використовуючи наведений факт, створіть свою маніпуляцію і поясніть вид піару.

Номер слайду 11

Фізкультхвилинка

Номер слайду 12

Кіберзлочинність. Вправа «Колцентр». Опишіть ваші дії в такій ситуації.

Номер слайду 13

Увага!!! Запам’ятайте наступну інформацію:

Номер слайду 14

Визначіть свої емоції від уроку. Сподобалося, було цікаво. Не сподобалося, нудьгаІнформація для роздуму, замислився. Нічого нового, лютий крінж)) (суцільний жах))Чекаю на ваші емоджі у чаті))

Номер слайду 15

Домашнє завдання: повторити матеріал теми 5. підготуватися до тестування.

pptx
Додано
29 березня
Переглядів
63
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку