Презентація до прес-конференції "Цікаві традиції зустрічі Нового року в різних країнах світу"

Про матеріал
Презентація додається до прес-конференції Цікаві традиції зустрічі Нового року в різних країнах світу". Мета презентації: за допомогою зорового сприйняття краще уявити те, про що йде мова на занятті.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Цікаві факти зустрічі Нового року в різних країнах світу. Презентація до прес-конференції

Номер слайду 2

Прес-конференція – це зібрання представників журналів, газет, радіо, телебачення , яке офіційно скликається для якої-небуть важливої інформації.

Номер слайду 3

Цікаві факти зустрічі НОВОГО РОКУ В РІЗНИХ КРАЇНАХ СВІТУ

Номер слайду 4

Цар Петро І

Номер слайду 5

Англія. Ніхто нікого на Новий рік не запрошує. Однак існує правило, за яким будь-хто може без запрошення зайти на свято до незнайомих людей, і буде радо прийнятий. Гість приносить з собою маленьку вуглинку, кидає її в сімейне вогнище і бажає, щоб вогонь у цій оселі горів довго-предовго.

Номер слайду 6

Болгарія. Після останнього удару годинника гасять світло в кімнатах. Усі в цю хвилину повинні цілуватися.

Номер слайду 7

Угорщина На столі в новорічну ніч обов’язково має бути поросятко, але не обов’язково смажене. Воно може бути і шоколадним.

Номер слайду 8

Німеччина Символами удачі тут здавна вважалися сажотрус і свиня. Якщо на Новий рік на вулиці з’являвся сажотрус, люди бігли за ним , намагаючись доторкнутися і вимаститися сажею.

Номер слайду 9

Італіяу новорічну ніч люди викидають зі своїх квартир просто на вулицю непотрібні домашні речі. Вважається, що це принесе сім’ї в новому році добробут і злагоду.

Номер слайду 10

Швеція. Традиційними подарунками на Новий рік у Швеції вважаються саморобні свічки. На щастя шведи б’ють посуд об двері своїх сусідів.

Номер слайду 11

Мексика. У кімнаті, де зібралися гості, підвішують глиняний глечик, розмальований фігурками чудовиськ і звірів і наповнений солодощами. Гостям по черзі зав’язують очі і дають до рук палицю. Хто розіб’є глечик, буде особливо щасливим у новому році.

pptx
Додано
20 січня 2019
Переглядів
1097
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку