Презентація до семінару "Формування навичок організації навчання на основі ефективної взаємодії учителя та учня."

Про матеріал
Урок повинен бути тренінгом розвитку особистості учня як суб’єкта діяльності й соціальних стосунків у педагогічній взаємодії двох рівноцінних особистостей – учня та вчителя
Зміст слайдів
Номер слайду 1

„Кожна дитина повинна вчитися по-своєму” Заповідь прогресивних американських педагогів

Номер слайду 2

«Не хочу хвалитися, але я…» Вправа «Стілець хвастощів»

Номер слайду 3

«Історія про рай і пекло»

Номер слайду 4

Вправа «Послання із пляшки» Ви отримали послання від відомих людей з різних епох і різних сторіч…Чи знайомі вам ці люди, чим вони вам запам’ятались? Що об’єднує цих людей, яку спільну справу вони виконували?

Номер слайду 5

Вправа «Відмітки освітніх подій» Розташуйте свої повідомлення із пляшки в хронологічній послідовності. Які події відбулися в освітянському житті впродовж останніх десятиліть? Як вони вплинули на хід освітнього процесу?

Номер слайду 6

« Мозковий штурм» записати по 3 слова, з якими у вас асоціюється особистісно зорієнтований урок; об’єднайтеся в групи за кольорами сердечок і виберіть слова, які у вас збіглися; керівник групи презентує знання групи щодо особистісно орієнтованого уроку.

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Урок повинен бути тренінгом розвитку особистості учня як суб’єкта діяльності й соціальних стосунків у педагогічній взаємодії двох рівноцінних особистостей – учня та вчителя

Номер слайду 9

Рольова гра «На прийомі у лікаря»

Номер слайду 10

Візьміть чашку терпіння, влийте в неї повне серце любові, дві пригорщі щедрості, посипте добротою, плесніть трішки гумору і додайте якомога більше віри. Усе це добре перемішайте. Намастіть на шматок відпущеного вам життя і запропонуйте кожному, кого зустрінете на своєму шляху. Успіху!!!

ppt
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Додано
30 вересня 2019
Переглядів
2065
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку