Презентація до тематичного тижня "Вода в нашому житті" за темою "Вода в житті людини"

Про матеріал

Презентацію до тематичного тижня "Вода в нашому житті" за темою "Вода в житті людини" розроблено для використання в 1 класі нової української школи. За допомогою слайдів можна визначити необхідність води в житті людини, її кількість на Землі, звернути увагу на бережливе ставлення до цього дива природи.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Вода в житті людини. Підготувала вчитель початкових класів ЗЗСО І-ІІІ ступенів № 16 ВЦА м. Торецьк Донецької областіЯрмоленко Інна Вячеславівна

Номер слайду 2

Привітання. Назвіть свій улюблений напійstyle.colorfillcolorfill.typefill.onstyle.colorfillcolorfill.typefill.onstyle.colorfillcolorfill.typefill.on

Номер слайду 3

Зараз ми подорожуватимемо по нашій планеті. Хто мені скаже, як вона називається? На Землі дуже багато води. Глобус – це маленька копія нашої планети. Подивіться і скажіть, якого кольору тут більше. Що означаютьсиній і блакитний кольори? Білим кольором позначені льодовики – це замерзла вода. Отже, чого більше нанашій планеті: води чи суші?

Номер слайду 4

Запитання для обговорення:• Чи всю воду на планеті можна пити?Яку не можна пити? • Чи всю воду ми можемо бачити? • Чи можна пити воду з річок і озер?

Номер слайду 5

Хоча на Землі є багатоводи, доступна людям вода для пиття –це лише 4 краплини з літра всієї води!(Або це 1 чайна ложка з відра води). Найкориснішою є чистаджерельна вода, вода із криниці абобутильована вода. Де у нашій школі можна знайти чисту питну воду ?

Номер слайду 6

Чому не варто часто пити солодкі газовані напої?

Номер слайду 7

Руханкаструмочок

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Вода і гігієна

Номер слайду 11

Робота в групах - змагання. Чи замислювались ви скільки разів на день необхідно мити руки?Це ми зараз і з’ясуємо. Завдання: помітьте на листку коли на вашу думку необхідно мити руки. За сигналом мі почнемо змагання. Кожна з груп буде називати один з визначених групою моментів необхідності миття рук. Умова: не повторюватись!На допомогу вам – слайд.

pptx
Додано
13 грудня 2018
Переглядів
2322
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку