Презентація до теми Технологія приготування супів

Про матеріал
презентація на тему: " Технологія приготування супів", в якій описано значеня супів, класифікацію супів та пошагово вказана технологія приготування супу.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Міністерство освіти і науки України. Департамент освіти і науки. Полтавський професійний ліцей. Комплексне кваліфікаційне завдання  «Макарони відварені з сиром»з професії «Кухар»Виконала. Косенцева Надія Миколаївна

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Технологічна картканава страви «Макарони відварені сиром»{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№ Назва сировини. Маса брутто, г. Маса нетто, г. Нормативна документація, що регламентує вимоги до якості сировини1. Маса відварених макарон-150 Сировина відповідає нормативній документації2. Сир 22203. Маргарин 1010 Вихід -180

Номер слайду 11

Відварюють макарони, заправляють жиром

Номер слайду 12

Натирають твердий сир

Номер слайду 13

Посипають тертим сиром

Номер слайду 14

Подають на мілкій столовій тарілці

pptx
Додано
22 травня 2021
Переглядів
1888
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку