презентація на тему: " Технологія приготування супів", в якій описано значеня супів, класифікацію супів та пошагово вказана технологія приготування супу.
Міністерство освіти і науки України. Департамент освіти і науки. Полтавський професійний ліцей. Комплексне кваліфікаційне завдання «Макарони відварені з сиром»з професії «Кухар»Виконала. Косенцева Надія Миколаївна
Номер слайду 9
Номер слайду 10
Технологічна картканава страви «Макарони відварені сиром»{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№ Назва сировини. Маса брутто, г. Маса нетто, г. Нормативна документація, що регламентує вимоги до якості сировини1. Маса відварених макарон-150 Сировина відповідає нормативній документації2. Сир 22203. Маргарин 1010 Вихід -180