Презентація до теми "Збалансоване харчування", 6 клас, ЗБД, НУШ

Про матеріал
Матеріал до уроку з навчального предмета “Здоров'я, безпека та добробут" 6 клас, НУШ
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Збалансоване харчування6 клас, збд

Номер слайду 2

На уроці ви:дізнаєтеся, що впливає на формування харчових звичок;• ознайомитеся з принципами раціонального харчування;• визначите калорійність свого раціону;• потренуєтеся правильно обирати страви, коли харчуєтеся не вдома.

Номер слайду 3

Харчові звички. Прочитайте інформацію про харчові звички і розгляньте мал. 27. Напишіть одну улюблену страву і одну страву, яка вам не подобається. За допомогою мал. 27 напишіть чинники, які найбільше вплинули на формування ваших харчових звичок. 

Номер слайду 4

Виконайте вправу. Завдання: визначте, які харчові звички корисні, а які - шкідливі

Номер слайду 5

Раціональне харчування. Прочитайте інформацію розгляньте мал. 28 і мал. 29.

Номер слайду 6

Порції продуктів

Номер слайду 7

Час руханки!А зараз прийшов час потанцювати!) Просто повторюйте рухи із відео!)Дитяча руханка, фізкультхвилинка "Corn Dance«, ютуб-канал Creative Teacher за посиланням: https://youtu.be/0me. G5 Pn_i. OI?feature=shared

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Прочитайте інформацію і розгляньте мал. 28.

Номер слайду 10

Домашнє завдання. Опрацювати § 9. Виконайте завдання

Номер слайду 11

Визначення калорійності харчового раціону. Прочитайте інформацію, розгляньте мал. 30. За допомогою харчової піраміди (мал. 28, 29) складіть ваш раціон для днів, коли не займаєтеся спортом. За допомогою мал. 30 додайте до цього раціону страви достатньої калорійності для днів, коли займаєтеся спортом чи фізичною працею. Сфотографуйте виконане завдання і надішліть фото в д/з

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Завдання №2 Перейдіть за посиланням та виконайте вправу. Розташуйте продукти у відповідній частині пірамідиhttps://www.liveworksheets.com/w/uk/zdorovya-bezpeka-ta-dobrobut/2139060

Номер слайду 14

Розвивайте в собі корисні харчові звички!Гарного дня!

Середня оцінка розробки
Структурованість
5.0
Оригінальність викладу
5.0
Відповідність темі
5.0
Загальна:
5.0
Всього відгуків: 2
Оцінки та відгуки
  1. Коханова Ольга Олексіївна
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
  2. Domanetska Valentina
    Загальна:
    5.0
    Структурованість
    5.0
    Оригінальність викладу
    5.0
    Відповідність темі
    5.0
pptx
Додано
8 листопада 2023
Переглядів
5350
Оцінка розробки
5.0 (2 відгука)
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку