Презентація до тренінгового заняття "Можливості обмежені-таланти безмежні"

Про матеріал
Презентація до тренінгового заняття . Корисна для роботи в інклюзивних класах.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тренінгове заняття“Можливості обмежені, таланти – безмежні”Підготувала асистент вчителя з інклюзивного навчання. Петрович Олена Анатоліївна

Номер слайду 2

Німецький композитор, якого вважають найвидатнішим творцем усіх часів . Його творчість належить як до класицизму, так і до романтизму; насправді вона долає будь-які межі подібних визначень, адже твори Бетховена - це передусім утілення його геніальної особистості . Проблеми зі слухом у нього почалися ще замолоду, але, незважаючи на посилення глухоти, він продовжував створювати видатну музику . Щодо своєї глухоти він сказав : «Я чутиму в раю». Людвіг ван Бетховен1770 - 1827

Номер слайду 3

Грецький філософ та математик. Піфагор є автором творів з геометрії (теорема Піфагора), теорії чисел, астрономії, визначення основних музичних інтервалів (вважав, що небесні тіла підпорядковані аналогічним законам гармонії, так звана концепція музики сфер). Ми досі користуємося відкриттями Піфагора. Піфагор хворів на епілепсію. Піфагор Самоський (580-500 рр. до н.е.)

Номер слайду 4

Італійський співак, легендарний всесвітньовідомий тенор, виконавець класичної та популярної музики, композитор. З дитинства мав проблеми із зором, які спричинили остаточну сліпоту. У світі продано понад 70 мільйонів дисків виконавця. Андреа Бочеллі 1958 р.

Номер слайду 5

Відомий фізик-математик, один з найвпливовіших у науковому світі та найвідоміших широкій громадськості фізиків-теоретиків нашого часу. Учений досліджував термодинамічні процеси, які виникають в чорних дірах. Страждав на невиліковну хворобу – розсіяний склероз . Друзі подарували йому синтезатор мовлення, який був встановлений на візку Стівенсона й завдяки якому він міг спілкуватися з оточуючими. Стівен Вільям Гокінґ (1942-2018)

Номер слайду 6

Відомий оратор, письменник. Він відвідав понад 65 країн, його виступи збирають тисячі людей. Бере участь у теле-шоу виступає з мотиваційними промовами та тренінгами. Одружений, виховує 4-х дітей. Народився без рук та ніг. Нік Вуйчич 1982 р.

Номер слайду 7

Вправа «Долоньки» або «Магія мого імені»Мета вправи: знайомство учасників тренінгу одне з одним, формування вміння презентувати себе.

Номер слайду 8

Інформаційне повідомлення «ЩО ТАКЕ ІНКЛЮЗИВНЕ НАВЧАННЯ?»

Номер слайду 9

Проблемна ситуація «У школі тварин»

Номер слайду 10

Вправа «Горіхи»

Номер слайду 11

Вправа «За» і «Проти»

Номер слайду 12

Вправа «Всі ми різні»

Номер слайду 13

Вправа «Біла ворона»

Номер слайду 14

Вправа «Чотири кути – чотири вибори» Мета : краще пізнати один одного

Номер слайду 15

Вправа «Учимося цінувати індивідуальність»Мета: навчитися цінувати індивідуальність оточуючих

Номер слайду 16

Вправа «Скелі»

Номер слайду 17

Рефлексія

Номер слайду 18

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Педагогіка, Інші матеріали
Інкл
Додано
7 квітня 2021
Переглядів
563
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку