Презентація до уроків образотворчого мистецтва за проєктною технологією у 5 класі.

Про матеріал
Розробка містить планування уроків образотворчого мистецтва у 5 класі відповідно до навчальної програми «Мистецтво» (5-9 класи) для загальноосвітніх навчальних закладів затвердженої наказом Міністерства освіти і науки України від 07.06.2017 № 804.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

ПОЄДНАННЯ РІЗНИХ ВИДІВ МИСТЕЦТВА. Проект 5. «Стара казка на новий лад»

Номер слайду 2

Учні 5 класу. ВИКОНАВЦІ: ЧАС І ТРИВАЛІСТЬ ВИКОНАННЯ:6 уроків згідно планування, позаурочний час

Номер слайду 3

ОБГРУНТУВАННЯ ПРОЕКТУ: Участь учнів у проекті продемонструє їхні вміння застосовувати набуті знання та навички на практиці. Участь у груповому проекті посилить їхнє відчуття відповідальності за особистий та колективний результат.Інтеграція різних видів мистецтва в цьому проекті спрямована розвивати емоційно-почуттєву сферу дітей в процесі художньо-творчої діяльності. Бачення зворотнього зв'язку від споживачів кінцевого продукту проекту збільшить в учнів прагнення до творчої самореалізації.

Номер слайду 4

МЕТА ПРОЕКТУ: Лялькова міні-вистава «Стара казка на новий лад».

Номер слайду 5

ПРОЕКТНЕ ЗАВДАННЯ ДЛЯ ВИКОНАВЦІВ: Розширити свої знання про ляльковий театр, користуючись доступними джерелами інформації. Вибрати казку для вистави. Підготувати сценарій казки, придумати назву. Виготовити ляльки і сцену. Підібрати звуковий(музичний) супровід до вистави. Розробити афішу вистави. Запросити глядачів.

Номер слайду 6

ОЧІКУВАНІ РЕЗУЛЬТАТИ ПРОЕКТУ: Лялькова міні-вистава «Стара казка на новий лад». Емоційне задоволення від результатів проекту. Зростання рівня творчої активності та ініціативності учнів.

Номер слайду 7

ЕТАПИ РЕАЛІЗАЦІЇ ПРОЕКТУ:{5 C22544 A-7 EE6-4342-B048-85 BDC9 FD1 C3 A}№П\ПЕТАП Зміст роботиІІІІІІ.ІV. ПІДГОТОВЧИЙ НАШІ ДІЇ. РЕАЛІЗАЦІЯ ПРОЕКТУПІДГОТОВКА ТА ПРЕЗЕНТАЦІЯ ПРОЕКТУОЦІНЮВАННЯ УСПІШНОСТІ ПРОЕКТУОрганізація роботи над проектом. Мотивація. Визначення цілей і завдань проекту. Пошук, збір та аналіз інформації про ляльковий театр. Вибір казки та матеріалів для виготовлення ляльок і сцени. Уроки. Позаурочна діяльність. Підготовка до вистави (репетиції). Розміщення афіші. Запрошення гостей (батьків). Показ міні-вистави. Які знання отримали учні? Чого і як навчились? Яких умінь і навиків набули? Які були недоліки? Що вдалось найкраще? Чи матиме продукт проекту подальше практичне застосування?

Номер слайду 8

РЕФЛЕКСІЯЧого я навчився? Яких умінь і навичок я набув , працюючи над цим проектом? Який етап роботи над проектом був для мене найцікавішим? Які внутрішні мотиви сприяли роботі над проектом? Що заважало роботі над проектом? Чи хотілось би мені ще взяти участь в подібному проекті?

Номер слайду 9

ВІДЕО-МАТЕРІАЛИ ДЛЯ ПЕРЕГЛЯДУ ПІД ЧАС РОБОТИ НАД ПРОЕКТОМ 1. Професії лялькового театру.2. Огляд лялькового театру.3. Ляльковий театр своїми руками.

Номер слайду 10

РЕАЛІЗУЄМО ПРОЕКТ

pptx
Додано
8 березня 2020
Переглядів
2682
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку