Презентація до уроку 14 з музики 7 клас

Про матеріал

Презентація-додаток до уроку №14 з музики в 7 класі на тему "Сучасне аранжування класичних творів". Вправи, ігри, слухання яскраві картинки супроводжують презентацію.




Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Сучасне аранжування класичних творів. Мета: - проаналізувати класичні твори та їх аранжування, і зрозуміти чи можуть існувати класичні твори в сучасності

Номер слайду 2

Аранжуванняце створення інструментального супроводу до мелодії твору.

Номер слайду 3

СИМФОНІЧНИЙДЖАЗОВИЙНАРОДНИЙ

Номер слайду 4

Річард Клайдерман

Номер слайду 5

Завдання «Прочитай –це легко»Відкрийте сторінку 53 уважно прочитайте інформацію про Річарда Клайдермана. Питання

Номер слайду 6

Завдання. Група 1 Група 2 Група 3схематично зобразити те що ви почули з початку і до кінця, можна використовувати різні кольори, малювати природні явища, навіть писати слова-асоціаціїсхематично зобразити те що ви почули з початку і до кінця, використовуючи музичні засоби виразностінамалювати враження від прослуханого твору

Номер слайду 7

Завдання. Група 1 Група 2 Група 3 Які зміни відбулися в процесі аранжування? (намалюйте)Що отримала нового та що втратила музика у процесі аранжування? (зобразити схематично)Оберіть з даних картин тільки ту яка більше підходить до цього твору. Поясніть чому.

Номер слайду 8

Оплески!Ви МОЛОДЦІ!

Номер слайду 9

Домашнє завдання. Створити відео кліп чи презентацію класичного твору аранжувальником якого є Річард Клайдерман:знайдіть в інтернеті твір,до твору доберіть малюнки,презентуйте на наступному уроці.

pptx
Додано
26 липня 2018
Переглядів
4028
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку