Презентація до уроку "Корупція крізь призму мистецтва"

Про матеріал
Презентаці містить матеріали, щоформують в учнів уявлення про соціальне явище корупції та її шкоду, крізь призму мистецтва.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Корупція крізь призму мистецтва. Підготувала вчитель мистецтва. Ліцей №3 м. Калинівка Бурдейна Н. С.

Номер слайду 2

Зображення корупції у творах живопису«Суд Камбіса». Давид Герард

Номер слайду 3

Зображення корупції у творах живопису. Антикорупційна ініціатива Європейського Союзу в Україні та Національний художній музей вирішили привернути увагу українців до проблем незвичайною виставкою. https://jamboard.google.com/d/17i. B1 YVw8 Le. LCQWxtwh. Smgv. HQb. H500 Ls. WJLb. Xij. Zb. ABc/viewer?f=0

Номер слайду 4

Зображення корупції в скульптуріПерікл. У Стародавній Греції Афіни прославилися як місто-держава. У ньому зародилася демократія і виборний суд. Правитель Афін. Видатний державний діяч і патріот. За Перікла в Афінах остаточно затвердилася демократія.

Номер слайду 5

Зображення корупції в скульптурімав намір відкликати кошти на будівництво Одеси, алеотримавши хабаря, виділив 250000 золотих. Павло I Монумент корупції в Одесі?

Номер слайду 6

Зображення корупції в літературі«У нас найкращий уряд, який можна купити за гроші», - так свого часу писав американський письменник, Марк Твен.

Номер слайду 7

Корупція в архітектурі

Номер слайду 8

Зображення корупції в музичному мистецтвіУкраїнський співак Арсен Мірзоян. Український хіп-хопер. Еван Колін

Номер слайду 9

Зображення корупції в театральному мистецтві«Тимчасові незручності» -сатирична історія про хабарництво, поставлена в жанрі документального перформансу.

Номер слайду 10

Зображення корупції в кіномистецтві«Корупція»(Великобританія, 2019) Програма «Схеми: корупція в деталях» у 2021 р. отримала перемогу в конкурсі журналістських розслідувань.

Номер слайду 11

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, 10 клас, Презентації
Додано
22 січня
Переглядів
73
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку