Презентація до уроку образотворчого мистецтва у 1-2 класі

Про матеріал
Тема : Шляхами рідного краю. Плановість у пейзажі. Зображення моря з хвилями, яке можна було б використати для театральної програмки до казкової вистави (фломастери, олівці)
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Шляхами рідного краю. Плановість у пейзажі. Зображення моря з хвилями, яке можна було б використати для театральної програмки до казкової вистави

Номер слайду 2

Доброго ранку,Доброго дня!Хай плещуть долоньки,Тупають ніжки,Працюють голівки. Та сяють усмішки. Доброго ранку,Доброго дня!Бажаєте ви,І бажаю вам я!

Номер слайду 3

Мета уроку:ознайомити учнів з поняттям «театральна програмка»; розвивати фантазію, уяву, уміння аналізувати зображення морських хвиль; удосконалювати навички малювання та виконання зображення вулиці або двору у техніці аплікації ; формувати естетичні почуття, смак; активізувати ініціативу учнів; прищеплювати любов до природи, мистецтва.

Номер слайду 4

Розгадайте ребус4=Е

Номер слайду 5

4=ЕМорж Е

Номер слайду 6

Море Вправа «Асоціативний кущ»

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Верне Клод«Шторм»

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Фізкультхвилинка Ранок починається. Сонце піднімається. Пташки прокидаються. Деревця гойдаються. Море прокидається. Хвилі підіймаються. Рибки звеселяються. Човники гойдаються

Номер слайду 14

 Пейзаж — жанр образотворчого мистецтва, в якому об'єктом зображення є природа. Морський пейзаж — це картини із зображенням моря. Сільський пейзаж — пейзаж, який описує сіль­ські краєвиди з будинками. Арнегер Алоїс"Капрі, вид на скелі Фаральон"

Номер слайду 15

Кеті Тамер Трерн«Русалонька»

Номер слайду 16

Театральна програмка – це аркуш паперу з назвою вистави чи концерту, з вказівками імені автора, режисера, головних виконавців, композитора, театрального художника тощо.

Номер слайду 17

Правила безпеки на уроці образотворчого навчання. Роботу розпочинаємо з дозволу вчителя. Інструменти використовуємо тільки за призначенням. Тримати своє робоче місце у належному порядку

Номер слайду 18

Номер слайду 19

Ми усі одна сім’я,Неповторний ти і я,Будемо усі дружити,В злагоді і мирі жити, Бо життя—це диво-казка,В ньому є любов і ласка, Ми прийшли в цей світ, щоб житиІ на землі добро творити. Бо життя – це краса, то ж творіте її. В працьовитих руках. Через тисячі літ. Пронесіте , як стяг: Так, краса спасе світ!

Номер слайду 20

Дякую за увагу!

pptx
Пов’язані теми
Мистецтво, 2 клас, Презентації
НУШ
Додано
17 лютого
Переглядів
76
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку