Презентація до уроку "Померти перед народженням"

Про матеріал
Позакласний захід "Померти перед народженням" розрахований на старшу школу з метою виховання репродуктивного здоров'я учнів і попередження ранньої вагітності.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Номер слайду 2

Мета: пояснення підліткам сімейних цінностей; пропагування здорового способу життя; застереження від непродуманої поведінки і пояснення, куди вона може привести.

Номер слайду 3

Номер слайду 4

Народження – це та частка безсмертя й вічності, що відпущена смертній істоті. Платон

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Тебе замислила природа як печатку, Щоб ти відбитком повторився у нащадках. В. Шекспір

Номер слайду 7

Запліднення і розвиток

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Випромінювання впливає на ДНК, що управляє розвитком всіх клітин в організмі. Науковці застерігають, радіація, що її випромінюють мобільні телефони, шкодить розвиткові мозку ембріона.

Номер слайду 10

Аборт, від лат. Abortus – викидень. Штучний викидень, переривання вагітності, аборт, витравлювання плоду, вбивство ненародженої дитини до 28 тижнів, тобто до умовного терміну життєздатності плоду поза тілом матері. Після 28 тижня – штучні або мимовільні передчасні пологи (partus praematurus).

Номер слайду 11

Україна стала відомою на весь світ не лише тим, що продає живих заморожених дітей, але й мертвих, абортованих для косметичної індустрії.

Номер слайду 12

Номер слайду 13

Номер слайду 14

Отець Рафаїл Стронціцький, студит, викладач передшлюбних наук для молодят при львівському храмі Архистратига Михаїла, твердить: “Уневиненний аборт може бути тільки в єдиному випадку, коли неможливо врятувати життя обох (матері та дитини), у позаматковій вагітності. “

Номер слайду 15

відповідальними за скоєння гріха аборту є не лише матір, а й батько дитини, лікарі, фармацевти, особи, котрі спричинилися до легалізації абортів та уможливили використання абортивних засобів. У другу суботу Великого посту, 19 березня, вірні Української Греко-Католицької Церкви відзначають День пам’яті абортованих дітей. Він став нагодою для покаяння, прощення та примирення з тими, хто замість народження прийняв смерть.

Номер слайду 16

Якщо вже Бог покликав до життя, то ніхто не може бути відкинутий. Пам'ятай заповідь Божу

Номер слайду 17

ppt
Додано
30 липня 2019
Переглядів
1307
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку