Прес – конференція«Як хліб родиться?»Презентацію підготувала вчитель початкових класів. Троїцького ліцею. Полстянкіна І.Є.
АРХЕОЛОГ
10 тисяч років
5 тисяч років тому
1812 рік 1528 рік
СЕЛІКЦІОНЕР
20 видів пшениці і безліч сортів Найпоширеніші у нас: «Дорідна» «Віген» «Ліра одеська» «Одеська 267» «Донецька 218» «Подолянка»
АГРОНОМ
Пшениця Ярі сорти Озимі сорти сіють весною висівають восени Урожай Урожай у цей же рік в наступному році
ПРОМИСЛОВЕЦЬ
борошнокрупа макаронні вироби Крохмаль висівки крохмаль спирт солома
ІСТОРИК
КУХАР
Грінки з черствого хліба. Хліб наріжте завтовшки 5-7 мм. Ретельно змочіть їх у коктейлі з молока, яйця, цукру. Обсмажте з двох боків.
Оладки. Сухарі товчуть, заливають гарячим молоком, додають цукор, яйця, дріжджі, ізюм. Як суміш підійде, пекти оладки.
ЛІТЕРАТОР
оповідання легенди казки вірші пісні загадки прислів’я приказки
рогалик торт батон пирігпаска паляниці бакалійниккалач перепічка піца
завиванець погач галушки коржики лаваш колобок легуміна мандрик пампушки
книші лангоші пиріжки хрусти сухарики пишки
У створенні презентації було використано ресурси ІНТЕРНЕТУ.
Реєструючись, ви погоджуєтеся з угодою користувача та політикою конфіденційності.
«На Урок». Освітній інтернет-проект