Презентація до уроку природознавства на тему "Нежива природа"

Про матеріал
Матеріал уроку дає можливість розширювати знання учнів про різноманітність природи: - Розвивати уміння групувати і порівнювати об’єкти живої в неживої природи, - Розвивати пізнавальну активність учнів, увагу, мовлення, - Сприяти вихованню допитливого та уважного ставлення до природи.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Нежива і жива природа

Номер слайду 2

Поміркуйте, що людина створила своїми руками

Номер слайду 3

Усе, що оточує людину і не зроблено її руками – це ПРИРОДА

Номер слайду 4

Природа поділяється на Рослини Тварини. Люди. Сонце. Місяць. ЗоріЗемля. Повітря Вода. Природні явища (дощ, вітер, туман, блискавка та ін.)Живу. Неживу

Номер слайду 5

Розгляньте малюнки ще раз і назвіть, що належить до природи

Номер слайду 6

Ми повинні завжди пам'ятати: як живу, так і неживу природу потрібно оберігати. Дуже багато рослин і тварин знаходяться на грані вимирання. Деяких видів налічується дуже мало. Отже, оберігаючи їх, ми цим самим робимо добро собі і всім навколишнім. Крім цього, ми повинні боротися за чистоту повітря, річок, ставків, морів.

Номер слайду 7

Гра "Жива чи нежива природа". Соняшник, сонце, ячмінь, білка, півень, повітря, капелюх, жовтень, мірошник, суниця, кожушок, плугатар, автобус, береза, дощ, явище, син, земля, вода, небо, батько, мати, онук, море, сад, кінь, віл, долина, соловей, буряк.

pptx
Додано
11 лютого 2020
Переглядів
1758
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку