Презентація до уроку з теми "Подібність трикутників. Підготовка до контрольної роботи"

Про матеріал
Дана презентація є додатком до розробки уроку узагальнення з теми "Подібність трикутників. Підготовка до контрольної роботи", поданої автором раніше.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Тема: Подібність трикутників Підготовка до контрольної роботи

Номер слайду 2

Перевірка домашнього завдання Відповіді до завдань домашнього тесту: 1. Г. 2. Б. 3. Г. 4. В. 5. В. 6. Б. 7. Г. 8. Г. 9. Б. 10. Г. 11. В. 12. А.

Номер слайду 3

Бліц-інтерв'ю

Номер слайду 4

Завдання групам У трикутниках АВС і DEF А = Е, С = D, СА = 6 м, DE = 10 м, суми сторін АВ і EF, ВС і DF відповідно дорівнюють 24 м і 32 м. Знайдіть довжину цих сторін. Бісектриса, проведена з вершини прямокутника, ділить його діагональ на відрізки 15 см і 20 см. Знайдіть периметр прямокутника. Дано рівнобедрену трапецію АВСD (ВС || АD), АС, ВD – бісектриси гострих кутів, які перетинаються в точці О. АО : ОС = DO :ОВ = 13 : 5; висота ВЕ = 32 см. Знайдіть периметр трапеції.

Номер слайду 5

Додаткова задача Діагональ рівнобедреної трапеції ділить висоту, проведену з вершини тупого кута, на відрізки завдовжки 15 см і 12 см, а бічна сторона трапеції дорівнює її меншій основі. Знайдіть сторони трапеції.

Номер слайду 6

Запитання до класу Яка тема уроку? Які факти були повторені на початку уроку? Які форми роботи були використані на уроці? Які учнів працювали активно? Неактивно? Не працювали? Який настрій був у вас на уроці й чому? На розвиток яких рис характеру вплинув цей урок? Що заважало вам працювати продуктивно Про що корисне для подальшого навчання ви дізналися на цьому уроці? Чим цей урок важливий для вас? У яких ситуаціях ви зможете застосувати отриманий досвід?

Номер слайду 7

Домашнє завдання Підготуватися до контрольної роботи з теми «Подібність трикутників». Розв’язати задачі. Середній рівень: Задачі 1, 4 варіанта А на стор. 134 підручника. Достатній рівень: Задачі 2, 4 варіанта Б на стор. 134 підручника. Високий рівень: Задача 7 на стор. 137 підручника.

Номер слайду 8

До нових зустрічей! Дякую за роботу

ppt
Додано
2 травня 2019
Переглядів
1342
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку