Презентація до уроку з української мови 4 клас "Повторення вивченого про текст, основну думку тексту заголовок. Повторення вивченого про звуки мовлення, позначення їх буквами."

Про матеріал

Презентація до уроку

Повторити і узагальнити знання учнів про звуки та букви,порядок звуко-буквеного аналізу слова;повторити і закріпити знання про текст як зв'язне висловлювання певної думки. Розвивати уміння добирати заголовок до тексту,визначати його тему та мету, вчити будувати тексти різних типів: опис, розповідь та міркування. Розвивати зв'язне мовлення та творчі здібності школярів. Виховувати гуманне ставлення до природи, викликати бажання бути їй другом, захисником.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Струмочок по землі біжить, Співає, весело дзюрчить. Видзвонює, дзвенить, лунає, Бо дуже гарний голос має. Вода у нім така чистенька, То з бурунцями, то гладенька. Вода холодна і в жнива, Прозора, свіжа і жива.

Номер слайду 2

Струмок біжить до нас здалека, І п’є водичку в нім лелека. На берегах росте вербичка, Калина і густа травичка. І звірі йдуть води попити, Тут звірям можна відпочити. Струмок дає всім прохолоду, Запрошує: “Скуштуйте воду!”

ppt
Додав(-ла)
Тимощук Олена
Додано
26 жовтня 2018
Переглядів
2241
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку