Презентація до уроку "Звук [о]. Позначення його буквами Оо. Слухання казки «Колобок». Складання і моделювання речень за сюжетом казки та малюнками. Аплікація до казки «Колобок"

Про матеріал

Презентація створена для вчителів початкових класів під час вивчення теми "Звук [о]. Позначення його буквами Оо. Слухання казки «Колобок». Складання і моделювання речень за сюжетом казки та малюнками. Аплікація до казки «Колобок». Для зацікавлення та ефективності уроку пропонуються вправи пальчикової гімнастики, віршовані дидактичні матеріали, створення аплікації.

Зміст слайдів
Номер слайду 1

Звук [о]. Позначення його буквами Оо. Слухання казки «Колобок». Складання і моделювання речень за сюжетом казки та малюнками. Навчання грамоти

Номер слайду 2

Ось і все, дзвенить дзвінок, В гості йде до нас урок. На місця треба сідати, Час урок розпочинати. На уроці-казці вас вітаю. Гарного настрою всім нам бажаю.

Номер слайду 3

колобок

Номер слайду 4

Фізкультхвилинка У країні казочок жив веселий Колобок. Разом з ним усі звірятка і малятка, Вишикувались на зарядку. Похитали головою, Раз – притупнули ногою, Руки вгору піднесли, Трішки ними потрясли. Нахилились вліво, вправо, Та цього іще замало. Руки вгору, руки вниз, Раз присіли, піднялись. Головою похитали Й працювати знов почали.

Номер слайду 5

Номер слайду 6

Номер слайду 7

Номер слайду 8

Номер слайду 9

Номер слайду 10

Номер слайду 11

Номер слайду 12

Номер слайду 13

ppt
Додано
30 жовтня 2018
Переглядів
1206
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку