Презентація "Допоможи Осені зібрати урожай"

Про матеріал
З шести цеглинок LEGO, які є у кожного на парті, діти складають назви овочів, утворюючи башту з обраних ними кольорів. Дізнаються про користь овочів.
Зміст слайдів
Номер слайду 1

Кошик ідей для розчитаночки“Допоможи Осені зібрати урожай”Підготувала вчитель початкових класів ЗЗСО І-ІІІ ступенів с. Берестяне Шульська Л. А.

Номер слайду 2

Правила гри: З шести цеглинок, які є у кожного на парті, діти обирають той колір, на якому, на їхню думку, розміщена правильна відповідь. Протягом гри учні складають башту з обраних ними кольорів. Правила гри: З шести цеглинок, які є у кожного на парті, діти складають назви овочів, утворюючи башту з обраних ними кольорів. Дізнаються про користь овочів.

Номер слайду 3

марков

Номер слайду 4

морква

Номер слайду 5

Морква є лідером за вмістом каротину (провітаміну А). Особливо вона корисна для маленьких дітей, сприяючи їх швидкому зростанню. Одна морквина може забезпечити людину необхідною кількістю каротину на 2 – 3 дні. Морква має потужну антиоксидантну властивість, покращує зір і захищає від раку. В давнину морквяним соком лікували хвороби печінки, серця, жовтяницю і кашель. Мікробів у роті стане значно менше, якщо пожувати шматочок такого овоча.

Номер слайду 6

лбицяу

Номер слайду 7

цибуля

Номер слайду 8

Зелена цибуля містить вітамін А, який сприяє росту, допомагає нормальному зору. Також, цибуля містить вітамін С, який запобігає простуді, поліпшує кровообіг, сприяє росту, лікує цингу. Та мало хто знає, що саме цей овоч вбиває вірусні мікроби та допомагає подолати безліч хвороб.

Номер слайду 9

кбуря

Номер слайду 10

буряк

Номер слайду 11

Джерелом корисних речовин є буряк. Він містить усі необхідні для організму речовини: аскорбінову кислоту, вітаміни групи В, каротин, калій, кальцій, марганець, залізо, фосфор, магній, кобальт та інші. Завдяки такому багатому складу медицина виявила цікавість до буряка. Цей овоч особливо корисний при гіпертонії, серцево-судинних захворюваннях, хворобах шлунково-кишкового тракту.

Номер слайду 12

Молодці!

Номер слайду 13

Хочемо усім сказати, Що здоров'я краще мати. Хто дружить із нами буде – Всі незгоди позабуде!

pptx
Додано
28 жовтня 2019
Переглядів
745
Оцінка розробки
Відгуки відсутні
Безкоштовний сертифікат
про публікацію авторської розробки
Щоб отримати, додайте розробку

Додати розробку